Joonas Rask siirtyy Jokereihin

26.04.2012 - AS

Jokerit tiedottaa tehneensä kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Joonas Raskin kanssa. 22-vuotias Rask siirtyy Jokereihin Ilveksestä.

Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen on erittäin mielissään tuoreimmasta hankinnasta. Joonas Raskissa on ainesta nousta isoon rooliin helsinkiläisjoukkueessa.

- Työteliäs, kahteen suuntaan pelaava intensiivinen hyökkääjä, jolta löytyy taitoa ja maalintekopotentiaalia. Hän ei koskaan anna periksi ja pelaa kaksinkamppailuissa sitkeästi, minkä lisäksi pystyy varmasti tekemään hyökkäyspäässä tulosta, Kekäläinen luonnehtii Raskia.

Hyökkääjän viime kausi oli loukkaantumisten sävyttämä, mutta toissa kaudella hän oli 14 osumallaan Ilveksen toiseksi paras maalintekijä SM-liigan runkosarjassa. Raskin tavoitteet ovat Pohjois-Amerikassa, sillä hän on jo allekirjoittanut sopimuksen NHL-joukkue Nashville Predatorsin kanssa. Ensi kauden Rask pelaa kuitenkin varmuudella Jokereissa.

- Haluan nyt pistää itseni hyvään kuntoon ja pelata kunnon kauden täällä. Sen jälkeen olen valmiimpi siirtymään Pohjois-Amerikkaan. Sinne ei voi lähteä vain kokeilemaan, vaan pitää oikeasti olla valmis, Joonas Rask sanoo.

http://www.sm-liiga.fi/media/kuvat/logot_suuri_valk/jokerit.gif