Näe Liiga-joukkueet ennen runkosarjan alkua – näin pelataan elo-syyskuussa

Liiga-joukkueiden valmistautuminen uuteen kauteen sisältää otteluita niin kotimaisia kuin ulkomaisia joukkueita vastaan. Kahdeksan joukkuetta osallistuu lisäksi Champions Hockey Leaguen lohkovaiheeseen.

Kauden alku lähestyy – IS Liigapörssi aukesi

Liigan virallinen valmentajapeli IS Liigapörssi on avattu kaudelle 2014–2015. Jokainen pääsee jälleen kasaamaan joukkueensa Liigan kirkkaimmista tähdistä.

Liigan siirtoja kaudelle 2014-15

Tälle sivulle on koottu Liiga-joukkueiden pelaaja- ja valmentajasiirtoja sekä joukkueiden sopimustilanteet kaudelle 2014-15.

CHL:n avausviikonloppu takana – Kärpille, TPS:lle, JYPille ja Lukolle täydet pisteet

Champions Hockey Leaguen avausviikonloppu pelattiin torstaista sunnuntaihin. Viikonlopun aikana pelattiin peräti 44 ottelua. Katso tästä, miten Liiga-joukkueet suorituivat ensimmäisestä kahdesta ottelustaan.

EA julkaisee NHL15 –pelistä Liiga Edition -keräilyversion

Liiga-kausi 2014–15 lähenee kovaa vauhtia. Nyt sinulla on mahdollisuus ennakkotilata kovimpaan kiekkokuumeeseen NHL 15 -peli oman suosikkijoukkueesi kannella.

Liigan otteluohjelma – näin pelataan kaudella 2014-15

Kausi 2014-15 käynnistyy keskiviikkona 10.9.2014. Runkosarjan päätöskierros on ohjelmassa torstaina 12.3.2015. Kausi päättyy viimeistään lauantaina 25.4.2015, jolloin pelataan mahdollinen seitsemäs finaaliottelu.

Champions Hockey League käynnistyy – avausviikonloppu edessä

Champions Hockey League pyörähtää käyntiin torstaina 21. elokuuta. Avausviikoppuna pelataan 44 ottelua. CHL:ään osallistuu 44 eurooppalaista huippujoukkuetta 11 eri maasta. Liiga-joukkueista mukana ovat Tappara, KalPa, SaiPa, Kärpät, HIFK, TPS, JYP ja Lukko.

Näillä sääntömuutoksilla kauteen 2014-15

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto (IIHF) on toteuttanut jääkiekon sääntökirjan uudistuksen, joka vaikuttaa myös alkavan kauden Liiga-otteluihin. Mm. kaukaloiden mittoihin, sini- ja punaviivojen etäisyyksiin sekä pitkän kiekon viheltämistulkintoihin on tehty tarkennuksia.

Mikko Mäenpää palaa JYPiin

Puolustaja Mikko Mäenpää ja JYP ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2014–2015. Sopimus mahdollistaa Mäenpään siirtymisen ulkomaille kesken sopimuskauden tietyin ehdoin.

Bongaa Liiga -kuvakilpailu

Liiga-kausi 2014–15 ja kova taistelu Kanada-maljasta lähestyy kovaa vauhtia! Tunnustatko oman joukkueesi värejä? Oletko bongannut eri Liiga-joukkueiden värejä katukuvassa, harjoitusottelussa tai muussa tapahtumassa? Harjoitellut villejä tuuletuksia tulevan kauden maalikarkeloihin? Jaa kesän kiekkohetkesi meidän kanssa.