JYP julkaisi kaksi jatkosopimusta kaudelle 2014-15

JYP on tehnyt vuoden jatkosopimukset puolustaja Mikko Viitasen ja hyökkääjä Juuso Ikosen kanssa.

Ossi Louhivaara siirtyy JYPistä Sveitsin pääsarjaan

JYP-hyökkääjä Ossi Louhivaara on tehnyt kaksi seuraavaa kautta koskevan sopimuksen Sveitsin A-liigassa pelaavan Lausanne HC:n kanssa.

Markus Hännikäinen siirtyy Jokereista JYPiin

JYP on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen 21-vuotiaan hyökkääjä Markus Hännikäisen kanssa. Hännikäinen siirtyy hurrikaanipaitaan Jokerien riveistä.

Neljännesfinaalit 2014: JYP taipui Kisapuistossa – SaiPa semifinaaleihin

SaiPa eteni semifinaaleihin Kärppiä vastaan kaatamalla JYPin otteluvoitoin 4-3. Ratkaisevassa seitsemännessä neljännesfinaaliottelussa lappeenrantalaiset voittivat hurrikaanipaidat lukemin 6-4.

Seitsemäs ottelu – tässäkö yksi valttikorteista?

Liigahistorian aikana on pelattu kaikkiaan 11 playoffs-sarjaa, jotka ovat ratkenneet ottelusarjan seitsemännessä pelissä. Kotijoukkueilla on historia takanaan ratkaisevissa kamppailuissa.

Liiga maanantaina: Kaikki tai ei mitään

Liiga-kevään neljännesfinaaliottelut huipentuvat maanantaina, kun kaksi viimeistä ottelusarjaa pelataan päätökseen seitsemänsissä otteluissa. Mitkä joukkueet jatkavat mitalipeleihin ja ketkä jäävät semifinaalien ulkopuolelle? Lue joukkueiden muutokset kauden tähän mennessä tärkeimpiin kamppailuihin.

Neljännesfinaalit 2014: JYP ja SaiPa hakevat ratkaisua seitsemännestä pelistä

JYPin ja SaiPan neljännesfinaalisarja tasoittui lauantaina 3-3:een. JYP voitti kuudennen ottelun kotonaan 5-2.

Liiga lauantaina: Neljännesfinaalisarjat katkolla

Lauantaina Liigassa pelataan kuudennet neljännesfinaaliottelut. Lukko hakee neljättä voittoaan Espoosta, SaiPa Jyväskylästä ja Tappara Lahdesta. Pystyvätkö kotijoukkueet jatkamaan ottelusarjoja vielä maanantaille? Se nähdään klo 17 alkaen.

Neljännesfinaalit 2014: JYP ei taipunut Kisapuistossa

JYP selvitti ensimmäisen ottelupallon SaiPaa vastaan loppuunmyydyssä Kisapuistossa. Loppuhetkillä syntyneen osuman myötä jyväskyläläiset hakivat 1-2 vierasvoiton.

Liiga perjantaina: Jatkoon tai lomille

Kaksi neljännesfinaalisarjaa on katkolla perjantaina, kun ohjelmassa on kolme ottelua. Tapparalla ja SaiPalla on mahdollisuus varmistaa voitollaan semifinaalipaikka.