Voutilainen ja Levokari KalPaan

09.05.2012 - AS

Hyökkääjä Jukka Voutilainen ja puolustaja Pauli Levokari ovat solmineet pelaajasopimukset KalPan kanssa. Voutilaisen sopimus on nelivuotinen, Levokari pelaa Kuopiossa kaksi seuraavaa kautta.

Hyökkääjä Jukka Voutilainen (31) palaa Ruotsin Elitserienin HV71:stä kasvattajaseuraansa KalPaan neljävuotisella sopimuksella. Voutilainen on tehnyt SM-liigan runkosarjassa 201 ottelussa 134 pistettä ja voittanut kaksi mestaruutta (Jokerit 2002 ja HPK 2006). Elitserienissä Voutilainen on tehnyt 352 ottelussa 277 pistettä ja voittanut kahdesti Ruotsin mestaruuden.

- Aika oli kypsä muutokselle. Ympäristö on tuttu, mutta kuviot täysin uudet, mielenkiintoinen yhtälö. Tuon kokemusta voittamisesta Suomesta ja Ruotsista, maalintekovoimaa ja esimerkkiä nuorille. Sopimusaikana haluan voittaa KalPassa Suomen mestaruuden sekä pelata viihdyttävää ja voittavaa kiekkoa illasta toiseen, kertoo Jukka Voutilainen.

SaiPasta siirtyvä 34-vuotias puolustaja Pauli Levokari tuo KalPaan kokoa ja kovuutta. Miehen piste-ennätys on 17 pistettä kaudessa ja parhaimmillaan jäähypenkki on kulunut kaudessa 181 minuutin edestä.

- Isolla innolla tulen todella hyvään joukkueeseen. Joukkueen kokoonpanoa kun katsoo, ei voi olla muuta vaihtoehtoa kuin olla paras joukkue, etenkin kun alla on jo runkosarjan voitto. Henkilökohtaisesti haluan astua askeleen eteenpäin, näkee Pauli Levokari.

KalPa tiedottaa lisäksi tehneensä kahden vuoden jatkosopimuksen maalivahti Henri Kiviahon (18) kanssa. Kiviaho on ikäluokkansa lupaavimpia suomalaismaalivahteja.

http://www.sm-liiga.fi/media/kuvat/logot_suuri_valk/kalpa.gif