Lukon kotihalli on nyt Kivikylän Areena!

26.03.2010 -

Rauman Lukko ja Kivikylän Kotipalvaamo ovat solmineet sopimuksen jonka kesto on kuluva kausi sekä neljä tulevaa kautta. Sopimuksessa on sovittu mm. Lukon käyttämästä Areenan nimestä joka tulee olemaan tästä eteenpäin Kivikylän Areena.

Äijänsuon Areena... Lännen Puhelin Areena... DNA-Areena... Äijänsuon Areena... nyt myös KIVIKYLÄN AREENA, kotoisammin KIVIKYLÄN TUHTITUPA!

"Rakkaalla paikalla on monta nimeä ja kaikkia nimiä voi tietysti käyttää jatkossakin. Nyt kuitenkin markkinointinimenä Lukko alkaa käyttää Kivikylän Areenaa ja tietysti toivomme, että uusi nimi tarttuu valtakunnantason medioidenkin käyttöön mahdollisimman mukavasti", kommentoi Kivikylän Kotipalvaamon toimitusjohtaja Jari Laihonen.

"Kivikylän Kotipalvaamolle tämä yhteistyösopimus on suurin koskaan tehty markkinointikampanja. Haluamme näkyvälle paikalle Lukon yhteistyökumppaniksi ja Lukon maineikkaaseen seuraan menestysuutisiin. Tässä lämminhenkisessä ja kotoisassa yhteistyökuviossa on paljon henkilökohtaista tunnetta ja sydäntä mukana, aitoa satakuntalaista herkkyyttä ja voimaa. Meille kivikyläläisille onkin suuri kunnia ja ylpeyden aihe nähdä Kivikylän ja Lukon brändit jatkossa näyttävästi yhdessä", jatkaa toimitusjohtaja Jari Laihonen Kivikylän Kotipalvaamosta.

"Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Kivikylän Kotipalvaamon pääyhteistyökumppaniksemme. Molemmat Lukko ja Kivikylä edustavat paikallisuutta ja ovat vahvasti eteenpäinpyrkiviä alansa huippubrändejä", kommentoi Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala.

 

http://www.sm-liiga.fi/media/kuvat/logot_suuri_valk/lukko.gif