Näe Liiga-joukkueet ennen runkosarjan alkua – näin pelataan elo-syyskuussa

Liiga-joukkueiden valmistautuminen uuteen kauteen sisältää otteluita niin kotimaisia kuin ulkomaisia joukkueita vastaan. Kahdeksan joukkuetta osallistuu lisäksi Champions Hockey Leaguen lohkovaiheeseen.

Lahden Pelicans Oy:n tulos niukasti tappiollinen

Pelicansin taustayhtiö Lahden Pelicans Oy:n liikevaihto kasvoi ja tulos parani edellisestä kaudesta. Liikevaihto oli 6.76 miljoonaa euroa ja tulos 50 tuhatta euroa tappiolla.

Kauden alku lähestyy – IS Liigapörssi aukesi

Liigan virallinen valmentajapeli IS Liigapörssi on avattu kaudelle 2014–2015. Jokainen pääsee jälleen kasaamaan joukkueensa Liigan kirkkaimmista tähdistä.

Liigan siirtoja kaudelle 2014-15

Tälle sivulle on koottu Liiga-joukkueiden pelaaja- ja valmentajasiirtoja sekä joukkueiden sopimustilanteet kaudelle 2014-15.

EA julkaisee NHL15 –pelistä Liiga Edition -keräilyversion

Liiga-kausi 2014–15 lähenee kovaa vauhtia. Nyt sinulla on mahdollisuus ennakkotilata kovimpaan kiekkokuumeeseen NHL 15 -peli oman suosikkijoukkueesi kannella.

Liigan otteluohjelma – näin pelataan kaudella 2014-15

Kausi 2014-15 käynnistyy keskiviikkona 10.9.2014. Runkosarjan päätöskierros on ohjelmassa torstaina 12.3.2015. Kausi päättyy viimeistään lauantaina 25.4.2015, jolloin pelataan mahdollinen seitsemäs finaaliottelu.

Näillä sääntömuutoksilla kauteen 2014-15

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto (IIHF) on toteuttanut jääkiekon sääntökirjan uudistuksen, joka vaikuttaa myös alkavan kauden Liiga-otteluihin. Mm. kaukaloiden mittoihin, sini- ja punaviivojen etäisyyksiin sekä pitkän kiekon viheltämistulkintoihin on tehty tarkennuksia.

Tunnelmia Pitsiturnauksesta

Liiga-kauden perinteinen avaus, Pitsiturnaus pelattiin perjantaina 8.8.2014. Palaa 21. kerran pelatun turnauksen tunnelmiin ja katso päivän kuvasato.

Pitsiturnauksen tulosseuranta

Perinteinen Pitsiturnaus pelataan jo 21. kerran. Turnauksessa ovat tällä kertaa mukana Lukko, Ässät, Sport, TPS, Pelicans ja Ilves. Tähän uutiseen päivitetään päivän aikana otteluiden tulokset, maalintekijät ja syöttäjät.

Bongaa Liiga -kuvakilpailu

Liiga-kausi 2014–15 ja kova taistelu Kanada-maljasta lähestyy kovaa vauhtia! Tunnustatko oman joukkueesi värejä? Oletko bongannut eri Liiga-joukkueiden värejä katukuvassa, harjoitusottelussa tai muussa tapahtumassa? Harjoitellut villejä tuuletuksia tulevan kauden maalikarkeloihin? Jaa kesän kiekkohetkesi meidän kanssa.