Champions Hockey League käynnistyy – avausviikonloppu edessä

Champions Hockey League pyörähtää käyntiin torstaina 21. elokuuta. Avausviikoppuna pelataan 44 ottelua. CHL:ään osallistuu 44 eurooppalaista huippujoukkuetta 11 eri maasta. Liiga-joukkueista mukana ovat Tappara, KalPa, SaiPa, Kärpät, HIFK, TPS, JYP ja Lukko.

Näe Liiga-joukkueet ennen runkosarjan alkua – näin pelataan elo-syyskuussa

Liiga-joukkueiden valmistautuminen uuteen kauteen sisältää otteluita niin kotimaisia kuin ulkomaisia joukkueita vastaan. Kahdeksan joukkuetta osallistuu lisäksi Champions Hockey Leaguen lohkovaiheeseen.

Näillä sääntömuutoksilla kauteen 2014-15

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto (IIHF) on toteuttanut jääkiekon sääntökirjan uudistuksen, joka vaikuttaa myös alkavan kauden Liiga-otteluihin. Mm. kaukaloiden mittoihin, sini- ja punaviivojen etäisyyksiin sekä pitkän kiekon viheltämistulkintoihin on tehty tarkennuksia.

Petteri Nummelinista TPS:n kapteeni

TPS on nimennyt kauden 2014-15 kapteenistonsa. Joukkueen kapteenin viittaa kantaa puolustaja Petteri Nummelin.

Liigan siirtoja kaudelle 2014-15

Tälle sivulle on koottu Liiga-joukkueiden pelaaja- ja valmentajasiirtoja sekä joukkueiden sopimustilanteet kaudelle 2014-15.

Tunnelmia Pitsiturnauksesta

Liiga-kauden perinteinen avaus, Pitsiturnaus pelattiin perjantaina 8.8.2014. Palaa 21. kerran pelatun turnauksen tunnelmiin ja katso päivän kuvasato.

Pitsiturnauksen tulosseuranta

Perinteinen Pitsiturnaus pelataan jo 21. kerran. Turnauksessa ovat tällä kertaa mukana Lukko, Ässät, Sport, TPS, Pelicans ja Ilves. Tähän uutiseen päivitetään päivän aikana otteluiden tulokset, maalintekijät ja syöttäjät.

Bongaa Liiga -kuvakilpailu

Liiga-kausi 2014–15 ja kova taistelu Kanada-maljasta lähestyy kovaa vauhtia! Tunnustatko oman joukkueesi värejä? Oletko bongannut eri Liiga-joukkueiden värejä katukuvassa, harjoitusottelussa tai muussa tapahtumassa? Harjoitellut villejä tuuletuksia tulevan kauden maalikarkeloihin? Jaa kesän kiekkohetkesi meidän kanssa.

Liigan otteluohjelma julkaistu – näin pelataan kaudella 2014-15

Kausi 2014-15 käynnistyy keskiviikkona 10.9.2014. Runkosarjan päätöskierros on ohjelmassa torstaina 12.3.2015. Kausi päättyy viimeistään lauantaina 25.4.2015, jolloin pelataan mahdollinen seitsemäs finaaliottelu.

Xbox One valloittaa Suomen jättimäisellä rekkakiertueella 1.8.–2.11.

NHL 15 –pelijulkaisun kunniaksi kiertue saapuu myös Liigan pelipaikkakunnille ympäri Suomen. Mukana on tietysti himoittu Kanada-malja. Uuden sukupolven kattavin peli- ja viihdejärjestelmä saapuu kauppoihin 5.9.