Liigan siirtoja kaudelle 2014-15

Tälle sivulle on koottu Liiga-joukkueiden pelaaja- ja valmentajasiirtoja sekä joukkueiden sopimustilanteet kaudelle 2014-15.

Camilo Miettinen ei jatka TPS:ssä

Hyökkääjä Camilo Miettinen ja HC TPS ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kauden 2014–2015 loppuun asti kestäneen sopimuksensa. Miettinen jatkaa pelaajauraansa Allsvenskanissa pelaavassa IK Oskarshamnissa.

Liigan otteluohjelma julkaistu – näin pelataan kaudella 2014-15

Kausi 2014-15 käynnistyy keskiviikkona 10.9.2014. Runkosarjan päätöskierros on ohjelmassa torstaina 12.3.2015. Kausi päättyy viimeistään lauantaina 25.4.2015, jolloin pelataan mahdollinen seitsemäs finaaliottelu.

Tässä ovat kauden 2014-15 tärkeät Liiga-päivät – kausi käynnistyy finaaliparin kohtaamisella

Liiga-kausi 2014-15 käynnistyy keskiviikkona 10.9.2014. Avausviikon ohjelmassa riittää otteluita jokaiselle päivälle.

Tässä on Liiga-joukkueiden otteluohjelma syksyn CHL:ssä

Elokuussa käynnistyvän Champions Hockey Leaguen otteluohjelma julkistettiin maanantaina. Kahdeksalla Liiga-joukkueella on elokuusta lokakuuhun pelattavien alkulohkojen ohjelmassa kuusi ottelua.

CHL starttaa elokuussa – näin kävi Liiga-joukkueiden lohkoarvonnassa

Syksyllä käynnistyvän Champions Hockey Leaguen lohkot arvottiin keskiviikkona MM-kisojen yhteydessä Minskissä. CHL:ssä on ensi kaudella mukana kahdeksan Liiga-joukkuetta.

TPS hankki Radek Smolenakin – "tarkkaan valittu täsmähankinta"

TPS tiedottaa tehneensä ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Radek Smolenakin kanssa. Tshekki on tuttu pelaaja Liigasta Ässien ja Pelicansin riveistä.

Tapparalle ja TPS:lle puolustajamenetyksiä

Tapparan All Stars -puolustaja Nick Bailen siirtyy ensi kaudeksi KHL:n Dinamo Minskiin. TPS:ssä kiekkoilleen Shaone Morrisonnin uusi seura on kroatialainen Medvescak Zagreb.

Kiekkokausi 2014-15 käynnistyy elokuussa perinteisin menoin

Syksyn jääkiekkokausi aloitetaan perinteisesti Rauman Pitsiturnauksesta. Tänä vuonna turnaus pelataan perjantaina 8. elokuuta.

TPS julkisti ensi kauden joukkueensa – Teemu Lassila maalille, Petteri Nummelin puolustukseen

TPS on julkistanut uusia pelaajasopimuksia kaudelle 2014-15. Joukkueen nimekkäimpiä hankintoja ovat maalivahti Teemu Lassila, puolustajat Petteri Nummelin ja Simon Gysbers sekä hyökkääjät Lauri Tukonen ja Ilkka Pikkarainen.