Näe Liiga-joukkueet ennen runkosarjan alkua – näin pelataan elo-syyskuussa

Liiga-joukkueiden valmistautuminen uuteen kauteen sisältää otteluita niin kotimaisia kuin ulkomaisia joukkueita vastaan. Kahdeksan joukkuetta osallistuu lisäksi Champions Hockey Leaguen lohkovaiheeseen.

Kauden alku lähestyy – IS Liigapörssi aukesi

Liigan virallinen valmentajapeli IS Liigapörssi on avattu kaudelle 2014–2015. Jokainen pääsee jälleen kasaamaan joukkueensa Liigan kirkkaimmista tähdistä.

Liigan siirtoja kaudelle 2014-15

Tälle sivulle on koottu Liiga-joukkueiden pelaaja- ja valmentajasiirtoja sekä joukkueiden sopimustilanteet kaudelle 2014-15.

CHL:n avausviikonloppu takana – Kärpille, TPS:lle, JYPille ja Lukolle täydet pisteet

Champions Hockey Leaguen avausviikonloppu pelattiin torstaista sunnuntaihin. Viikonlopun aikana pelattiin peräti 44 ottelua. Katso tästä, miten Liiga-joukkueet suorituivat ensimmäisestä kahdesta ottelustaan.

EA julkaisee NHL15 –pelistä Liiga Edition -keräilyversion

Liiga-kausi 2014–15 lähenee kovaa vauhtia. Nyt sinulla on mahdollisuus ennakkotilata kovimpaan kiekkokuumeeseen NHL 15 -peli oman suosikkijoukkueesi kannella.

Liigan otteluohjelma – näin pelataan kaudella 2014-15

Kausi 2014-15 käynnistyy keskiviikkona 10.9.2014. Runkosarjan päätöskierros on ohjelmassa torstaina 12.3.2015. Kausi päättyy viimeistään lauantaina 25.4.2015, jolloin pelataan mahdollinen seitsemäs finaaliottelu.

Champions Hockey League käynnistyy – avausviikonloppu edessä

Champions Hockey League pyörähtää käyntiin torstaina 21. elokuuta. Avausviikoppuna pelataan 44 ottelua. CHL:ään osallistuu 44 eurooppalaista huippujoukkuetta 11 eri maasta. Liiga-joukkueista mukana ovat Tappara, KalPa, SaiPa, Kärpät, HIFK, TPS, JYP ja Lukko.

Näillä sääntömuutoksilla kauteen 2014-15

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto (IIHF) on toteuttanut jääkiekon sääntökirjan uudistuksen, joka vaikuttaa myös alkavan kauden Liiga-otteluihin. Mm. kaukaloiden mittoihin, sini- ja punaviivojen etäisyyksiin sekä pitkän kiekon viheltämistulkintoihin on tehty tarkennuksia.

Petteri Nummelinista TPS:n kapteeni

TPS on nimennyt kauden 2014-15 kapteenistonsa. Joukkueen kapteenin viittaa kantaa puolustaja Petteri Nummelin.

Tunnelmia Pitsiturnauksesta

Liiga-kauden perinteinen avaus, Pitsiturnaus pelattiin perjantaina 8.8.2014. Palaa 21. kerran pelatun turnauksen tunnelmiin ja katso päivän kuvasato.