Jeff Hamilton viikon Tulikuumien kärkinimi

07.12.2010 - AS

HIFK:n laitahyökkääjä Jeff Hamilton on nostettu menneen viikon ykköspelaajaksi Tulikuumat pelaajat -listalla. Kärppien Ville Hostikka ja HIFK:n Toni Söderholm ovat sijoilla kaksi ja kolme.

Jeff Hamilton on kerännyt pisteitä neljässä viime ottelussaan ja kokosi viikon kolmessa ottelussa tehot 3+3. Raati arvioi Hamiltonin ykköspaikkaa seuraavasti: ”Pelaa pohjoisamerikkalaiseen tyyliin maalia kohden. On tehnyt vakuuttavaa jälkeä jokaisessa pelaamassaan ottelussa”.

SaiPasta Kärppiin siirtynyt maalivahti Ville Hostikka kuuluu listan yllätysnimiin. Kolmesta ottelusta kolme voittoa ja kolme päästettyä maalia vakuutti arvostelulautakunnan: ”Kärppien uusi tuleminen ajoittuu yksiin Hostikan Kärppä-siirron kanssa. On ollut tasaisen hyvä jokaisessa ottelussa ja vaikka ottelutuntuma on vielä ohut, ei väsymystä ollut näkyvissä”.

HIFK:n kokenut Toni Söderholm keräsi viikon otteluista pisteet 1+4 ja tehosaldon +4. SM-liigan plusmiinustilaston viitonen (+14) sai suitsutusta viikon komeimpiin kuuluneesta maalistaan: ”Teki KalPaa vastaan lähes Jarkko Glad -tyylisen uittoharhautuksen ja vei pakkia sata nolla. Sen päälle vielä hieno maali. Mutta tosiasiassa. Suoritusvarmuus yleensä, kiekollinen pelaaminen ja hyvä puolustuspeli. Näillä osa-alueilla on tullut onnistumisia koko kauden”.

Lue Tulikuumien pelaajien lista kokonaisuudessaan täältä.

http://www.sm-liiga.fi/media/kuvat/as_2010/Hamilton_185.jpg
Jeff Hamilton, HIFK