SM-liigatulokkaat vauhdissa

06.10.2010 - AS

SM-liigan tulokkaiden pistepörssin kärkinimet ovat esiintyneet edukseen viime kierroksilla. Tiistain nimi oli Ässien Joel Armia.

Joel Armia oli keskeisessä roolissa, kun Ässät kaatoi kotonaan Kärpät. Armia palkittiin ottelun jälkeen kolmen tähden pelaajana. 17-vuotias suurlupaus keräsi ottelussa tehot 1+2 ja plusmiinus-saldon +3. Armia teki liigauransa avausmaalin lauantaina HIFK:ta vastaan.

Jokereiden 18-vuotias Teemu Pulkkinen johtaa tulokkaiden pistepörssiä tehoilla 4+3. Pulkkinen on tehnyt pisteitä seitsemässä ottelussa kahdeksasta ja nyt on takana jo neljään otteluun venynyt pisteputki.

Syyskuun 28. päivä liigadebyyttinsä tehnyt Ilveksen 20-vuotias Matias Sointu iski heti maalin Lukkoa vastaan käydyssä ensimmäisessä liigaottelussaan. Sointu on kerännyt neljässä ottelussa komeat tehot 3+1, joka riittää tulokaspörssin kakkospaikkaan.

Joel Armian jälkeen neljättä sijaa pitää hallussaan Kärppien Julius Junttila. Ässiä vastaan tiistaina Junttila jäi pisteittä, mutta kaksi edellistä ottelua tuottivat pisteet 2+2. 19-vuotias Junttila debytoi jo viime kaudella SM-liigassa pelaten viisi ottelua.

 

Tulokkaiden pistepörssi

http://www.sm-liiga.fi/media/portraits/2010/assat/armia-joel.jpg
Joel Armia, Ässät