Liigan virallinen PRESS-kortti sisältää Media-sivun tunnukset. Merkitse kenttiin kortin numero ja korttiisi kirjattu sukunimi pienillä kirjaimilla. Mikäli käytössäsi on ns. nimetön PRESS-kortti, merkitse Nimi-kenttään kortissasi lukeva työtehtävä ("Toimittaja", "Valokuvaaja" tms.). Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: toimisto@liiga.fi.

Kirjautuminen





Mikäli käytössäsi ei ole Liigan virallista PRESS-korttia, mutta haluat akkreditoitua otteluun, lähetä viimeistään ottelupäivänä kello 14 (viikonlopun peleihin perjantaina kello 14) vapaamuotoinen akkreditointihakemus kotijoukkueen sähköpostiosoitteeseen.

Huom! Runkosarjan akkreditointikäytäntö on voimassa koko playoffsien ajan. Semifinaalien, finaalin ja pronssiottelun osalta akkreditointeja ei enää ohjata Liigalle, vaan ne hoidetaan seurakohtaisesti. Huomioittehan, että mediapaikkoja on rajallinen määrä.



[i]

Tiesitkö?

Kalle Sahlstedt omistaa yhden kovimmista liigaennätyksistä. Kaudella 1999-00 hän teki TPS:n paidassa neljä maalia Ilveksen verkkoon 5 minuutissa ja 13 sekunnissa.

Seuraava fakta