Liigan virallinen PRESS-kortti sisältää Media-sivun tunnukset. Merkitse kenttiin kortin numero ja korttiisi kirjattu sukunimi pienillä kirjaimilla. Mikäli käytössäsi on ns. nimetön PRESS-kortti, merkitse Nimi-kenttään kortissasi lukeva työtehtävä ("Toimittaja", "Valokuvaaja" tms.). Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: toimisto@liiga.fi.

Kirjautuminen

Mikäli käytössäsi ei ole Liigan virallista PRESS-korttia, mutta haluat akkreditoitua otteluun, lähetä viimeistään ottelupäivänä kello 14 (viikonlopun peleihin perjantaina kello 14) vapaamuotoinen akkreditointihakemus kotijoukkueen sähköpostiosoitteeseen.

Huom! Runkosarjan akkreditointikäytäntö on voimassa koko playoffsien ajan. Semifinaalien, finaalin ja pronssiottelun osalta akkreditointeja ei enää ohjata Liigalle, vaan ne hoidetaan seurakohtaisesti. Huomioittehan, että mediapaikkoja on rajallinen määrä.[i]

Tiesitkö?

Maalivahtien kaikkien aikojen nollapelien ennätysmies on Juuso Riksman. Ässissä, HIFK:ssa, Ilveksessä, Jokereissa ja Bluesissa pelannut Riksman ohitti lokakuussa 2013 tilaston kärjessä olleen Mika Lehdon. Riksman pelasi tuolloin 39. nollapelinsä SM-liigan runkosarjassa.

Seuraava fakta