Kalle Kaijomaa jatkaa Espoo Bluesissa

30.10.2014
Kalle Kaijomaa jatkaa Espoo Bluesissa

Espoo Blues ja puolustaja Kalle Kaijomaa ovat solmineet kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2015–16 ja 2016–17. 

Ruotsista Espooseen keväällä 2013 saapunut Kalle Kaijomaa nousi viime kaudella Bluesin avainpuolustajaksi. Ennen Ruotsiin siirtymistä Kaijomaa pelasi Liigaa niin SaiPan, JYP:n kuin Tapparan riveissä. Kaudella 2008–09 Suomen mestaruuden JYP:n paidassa voittanut Kaijomaa on pelannut urallaan 367 Liiga-ottelua ja niissä on syntynyt 35+72=107 pistettä.

Viime kaudella Kaijomaa iski Bluesin riveissä 49 ottelussa 3+14=17 pistettä. Lisäksi seitsemän playoffs-ottelua tuottivat pisteet1+2=3. Kaijomaa oli pisteiden valossa espoolaisten tehokkain puolustaja.

– Kaijomaa on yksi puolustuksemme tukipilareista ja siksi olemme erittäin tyytyväisiä jatkosopimukseen, kommentoi Espoo Bluesin General Manager Peter Ahola.

Kuluvalla kaudella Kaijomaa on pelannut Bluesin paidassa kuusi Liiga-ottelua ilman pistemerkintöjä. Kaijomaa on viime viikot toipunut loukkaantumisesta, mutta palaa suunnitelmien mukaan takaisin kokoonpanoon maajoukkuetauon jälkeen 13.11.2014 ottelussa Blues - Kärpät.

– Jatkosopimuksen allekirjoittaminen oli tähän astisen urani helpoin päätös. Halusin olla Espoossa ja Blues halusi pitää minut täällä, joten neuvottelut etenivät nopeasti. Olen viihtynyt hyvin pääkaupunkiseudulla ja se on minulle suuri tekijä. Joukkueessa on paljon mukavia jätkiä ja tuttu valmennus, sekä puitteet ovat Espoossa kohdillaan, kertoo Kaijomaa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen