Mikko Pukka jatkaa – Ivan Rachunek ei jää Vaasaan

31.10.2014
Mikko Pukka jatkaa – Ivan Rachunek ei jää Vaasaan

Mikko Pukka jatkaa myös ensi kaudella kotkapaidassa. (Kuva: Matti Kailanto)

Sport tiedotti, että tryout-sopimuksella tähän asti ollut puolustaja Mikko Pukka jatkaa Sportissa kahden vuoden sopimuksella, kattaen kuluvan ja seuraavan kauden. Tshekkiläisen Ivan Rachunekin tryout-sopimus ei sen sijaan poikinut jatkoa.

32-vuotias puolustaja Mikko Pukka on pelannut kuluvalla kaudella 18 Liiga-ottelua vaasalaisten riveissä. Pukka on onnistunut kahdesti maalinteossa ja puolustajan tehotilasto on kaksi maalia plussan puolella. Viime kaudella Pukka pelasi SaiPan riveissä.

– Olemme tyytyväisiä Pukan pelaamiseen. Hän on tuonut joukkueeseen sen mitä haimme, varmaa peruspelaamista ja kokemusta. Pukka on myös kopissa pidetty pelaaja, mikä on tärkeää joukkuehengen kannalta, kertoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

33-vuotias tshekkihyökkääjä Ivan Rachunek pelasi vaasalaisten riveissä kuusi ottelua pisteillä 0+2=2. Hyökkääjän tehotilasto jäi yhden maalin miinuksen puolelle.

– Olimme myös Rachunekin pelaamiseen kohtuullisen tyytyväisiä, mutta päätimme kuitenkin olla jatkamatta hänen sopimustaan, taustoittaa Jämsä.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen