Liigassa sattui ja tapahtui lauantaina – näin jatketaan

23.3.2015

Liigassa sattui ja tapahtui lauantaina – näin jatketaan

Kuva: Hannu Rissanen / SaiPa

Lauantaina pelattiin neljännesfinaalien toiset ottelut. Kevään koittaessa pelit kovenee ja samalla myös tunteet kuumenevat.

Lappeenrannassa pelatussa SaiPa–Kärpät ottelussa tuomittiin ajassa 60.00 kuudelle eri pelaajalle pelirangaistukset (5+20 PRK) väkivaltaisuudesta. SaiPasta pelirangaistukset saivat Markku Flinck, Tomi Leivo ja Mikko Vainonen. Kärpistä rangaistut pelaajat olivat Simon Suoranta, Mikko Niemelä ja Ari Vallin. Päävideotuomarin päätöksella rangaistukset eivät johda kurinpidollisiin jatkotoimenpiteisiin ja kyseiset pelaajat ovat pelikelpoisia jälleen tiistaina, kun joukkueet kohtaavat Oulussa.

Kuopiossa pelatusta KalPa–Lukko ottelusta nousi sunnuntaina julkisuuteen video, jonka perusteella on spekuloitu sylkäisikö KalPan Jonne Tammela ottelun aikana Lukon Eetu Koskea. Liigan kurinpitojohto tutkii tapausta.

Blues-hyökkääjä Siim Liivik on ottanut molemmissa neljännesfinaaliotteluissa kymmenen minuutin käytösrangaistuksen. Kuitenkin vasta kolmas kymmenen minuutin rangaistus johtaa pelikieltoon. Käytöskympit nollaantuivat runkosarjan jälkeen.---
Julkaisija: Juuso Kauppinen