SaiPa ja Lasse Lappalainen jatkosopimukseen

18.11.2015
SaiPa ja Lasse Lappalainen jatkosopimukseen

Lasse Lappalainen suojelemassa SaiPan maalia Kärppien hyökkääjiltä. (Kuva: Kimmo Metsälä)

SaiPa on solminut kaudet 2016–17 ja 2017–18 kattavan jatkosopimuksen puolustaja Lasse Lappalaisen kanssa.

26-vuotias Lasse Lappalainen pelaa SaiPassa toista kauttaan. Puolustaja on saalistanut syksyn aikana 21 ottelussa pisteet 2+6. Lappalainen on pelannut urallaan 54 ottelua Liigassa pisteillä 3+10 ja 122 ottelua Mestiksessä.

– Erittäin hyvillä mietteillä olen sopimuksen tekemisestä. Täällä tehdään asiat ammattitaitoisesti ja ilmapiiri on hyvä. Ei tätä ratkaisua tarvinnut edes miettiä, kun sopimusta tarjottiin, Lappalainen kertoo.

Kuluvalla kaudella KalPa-kasvatti Lappalainen on murtautunut SaiPan vakiokokoonpanoon ja pelannut keskimäärin noin 14 minuuttia ottelua kohden.

– Olen pystynyt parantamaan liikettä viime kauteen verrattuna ja itseluottamusta on tullut syksyn aikana lisää. Silloin on paljon mukavampi pelata. Nyt joukkueella on tietysti vaikeampi jakso menossa. Pitäisi vaan pari voittoa saada ja vapauttaa pelaamista sitä kautta, Lappalainen tuumaa.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan Lappalainen on kehittynyt SaiPassa pelaajana paljon.

– Lasse on mennyt SaiPassa urheilijana paljon eteenpäin. Alkukausi on ollut erittäin lupaava. Loukkaantumiset ovat sävyttäneet uraa, mutta nyt hän on voinut tehdä töitä ehjänä ja käyttänyt annetun mahdollisuuden hyväkseen. Näemme hänessä paljon potentiaalia tulevaisuudessa, Tuomenoksa kertoo.

Lappalainen kuului viime kesänä myös Suomen rullakiekkomaajoukkueeseen, joka voitti MM-hopeaa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen