KalPalle kahdeksas perättäinen vierasvoitto

24.11.2015
KalPalle kahdeksas perättäinen vierasvoitto

KalPa on poistunut voittajana viimeisestä 13 ottelustaan peräti 11 kertaa. (Kuva: Tomi Natri)

Tiistai-illan voittajat olivat KalPa, HIFK, Blues ja jatkoajalla voittanut SaiPa. Vahvassa vireessä olevalle KalPalle illan vierasvoitto oli jo kahdeksas perättäinen.

KooKoo – KalPa 0–3 (0–0,0–2,0–1) | Tilastot | Maalikooste

Kuopiolaiset ottivat kahdeksannen perättäisen vierasvoittonsa, kun KooKoo kaatui 0–3. Voiton takuumiehet olivat pisteet 2+1 merkkauttanut Jesse Mankinen ja kauden ensimmäisen nollapelinsä pelannut Samu Perhonen. KalPa nousi voitolla 42 pisteeseen, mikä oikeuttaa viidenteen sijaan.

Lukko – HIFK 1–3 (0–1,0–2,1–0) | Tilastot | Maalikooste

HIFK jatkoi Lukon alamäkeä hakemalla Raumalta täydet pisteet 1–3 voitolla. Tappio oli raumalaisille viides perättäinen. HIFK:n osumat merkittiin Mika Partaselle, ensimmäisen osumansa HIFK-paidassa tällä kaudella tehneelle Siim Liivikille ja Arttu Luttiselle. Lukon ainokaisesta vastasi päätöserässä Janne Lahti. HIFK nousi voiton myötä tasapisteisiin Liigan kärkipaikalla olevan Tapparan kanssa.

Tappara – SaiPa 2–3 ja. (0–1,1–0,1–1,0–1) | Tilastot | Maalikooste

SaiPa oli jälleen Tapparalle hankala vastustaja Hakametsässä. Lappeenrantalaiset ottivat kolmannen perättäisen voittonsa, kun Tappara kaatui jatkoajalla Matti Järvisen osumalla. Ottelun tehokkaimmat olivat Tapparan Veli-Matti Savinainen (1+1) ja SaiPan ruotsalaispuolustaja Johan Larsson (0+2). SaiPa nousi voitolla seitsemänneksi, Tappara puolestaan jatkaa kärkipaikalla tappiosta huolimatta.

Ässät – Blues 1-3 (1–0,0–3,0–0) | Tilastot | Maalikooste

Viime viikolla kolme voittoa ottanut Ässät joutui nöyrtymään Isomäki Areenalla Bluesille lukemin 1–3. Blues ratkaisi ottelun toisessa erässä, jossa joukkue iski kolmesti. Maalintekijät olivat Peter Tiivola, Ilmari Pitkänen ja Markus Poukkula. Ässien ainoa ilonaihe oli 18-vuotias Antti Ruotsalainen, joka iski tiistaina liigauransa avausmaalin. Espoolaiset ovat pelanneet viime aikoina vahvasti. Joukkue on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä ja pisteputki on nyt viiden ottelun mittainen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen