HPK vahvistui slovakkipuolustajalla – myös maalivahtiosasto täydentyi

23.10.2016
HPK vahvistui slovakkipuolustajalla – myös maalivahtiosasto täydentyi

HPK on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Richard Stehlíkin kanssa. Myös maalivahtiosasto täydentyi, kun Antti Karjalainen vaihtaa Lukosta HPK:hon.

32-vuotias Richard Stehlík on kokenut puolustaja, joka on vuosia kuulunut Slovakian maajoukkuemiehistöön. Raamikas, 195 senttinen ja 109 kiloinen puolustaja on pelannut tällä kaudella Slovakian liigassa HK 32 Liptovsky Mikulas -joukkueessa yhdeksän ottelua pisteillä 1+0.

Slovakin liigan lisäksi puolustaja on pelannut urallaan Tshekissä, Ruotsissa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa AHL:ssä.

Stehlík on päässyt juhlimaan Tshekin Extraliigan mestaruutta kausilla 2005-06 ja 2006-07.

– Richard tuo paljon kokemusta meidän nuoreen puolustukseen ja pystyy vahvaan kiekolliseen peliin. Richard on myös erittäin vahva oman pään puolustustilanteissa, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kommentoi.

HPK:n ja Stehlíkin sopimus sisältää kolmen viikon tryout-jakson.

HPK täydensi maalivahtiosastoaan

Antti Karjalainen tulee vahvistamaan HPK:n maalivahtiosastoa. Karjalainen saapuu HPK:n paitaan loppukaudeksi vuokrasopimuksella Lukosta. 21-vuotias Ilves-kasvatti Karjalainen on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua Liigaa Lukon paidassa.

– Antilla on hyvä tulevaisuus edessään. Hän on jo osoittanut kypsyytensä hyvään peliin Liigassa. Antti tulee tukemaan Emil Larmia, joka jatkaa meidän vahvana ykkösmaalivahtina. Antin sopimus mahdollistaa myös Fredrik Grønstrandin siirtymisen A-nuorten joukkueeseen, joka on hänelle hyvä paikka kehittyä edelleen, Toivanen kommentoi.

Stehlík ja Karjalainen liittyvät joukkueeseen maanantaina.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen