​Sport-pelaajat tulessa IS Liigapörssissä – tässä ovat toisen jakson parhaat

3.11.2016
​Sport-pelaajat tulessa IS Liigapörssissä – tässä ovat toisen jakson parhaat

IS Liigapörssin toisen jakson tähtikentälliseen mahtui peräti kolme Sportin pelaajaa.

Sportin tasainen suorittaminen Liigapörssin toisen jakson aikana näkyi myös pelaajien pisteissä. Jakson tähtikentälliseen mahtui peräti kolme vaasalaisten pelaajaa. Sportin tehokkain oli Markus Nenonen, joka keräsi 78 pörssipistettä. Nenosen perässä 76 pisteellä tuli puolustaja Ari Gröndahl ja vain pisteen hänen takanaan oli Olavi Vauhkonen.

Vaikka vaasalaiset olivat vahvasti edustettuna tähtikentällisessä, tuli koko jakson kärkimies Oulusta. Kärppien puolustaja Shaun Heshka oli 93 pörssipisteellään koko jakson ykkönen. Jakson toiseksi paras oli KalPan Jesse Mankinen kuusi pistettä Heshkaa vähemmän keränneenä. Tähtikentällisen täydensi HPK:ssa vahvasti pelaava nuorimies Emil Larmi, Larmin saldoksi kertyi 68 pörssipistettä.

IS Liigapörssin kolmas jakso alkaa 9. marraskuuta. Nämä ja kaikki muut Liigan pelaajat voit valita omaan joukkueeseen osoitteessa www.liigaporssi.fi.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen