Viikon tulikuumimman titteli jälleen Sport-pelaajalle

15.11.2016
Viikon tulikuumimman titteli jälleen Sport-pelaajalle

Markus Nenosen ruuti on ollut viime kierroksilla kuivaa. (Kuva: Samppa Toivonen)

Sportin Markus Nenonen on arvioitu menneen Liiga-viikon tulikuumimmaksi pelaajaksi. Kärkikolmikkoon sijoittuivat pistepörssin ykkönen, Tapparan Henrik Haapala ja Pelicansiin palannut keskushyökkääjä Justin Hodgman.

Markus Nenonen siirtyi tälle kaudelle JYPistä Sport-paitaan. Viime kaudella hyvänä laukojana tunnettu Nenonen teki runkosarjassa 18 maalia. Nyt tahti lupailee ennätyksen rikkoutumista – koossa on jo kahdeksan osumaa.

"Hankittiin Vaasaan maalintekijäksi. Viime otteluissa on alkanut lunastaa odotuksia. Rannelaukaus on tarkka ja kova. Viimeiseen neljään peliin pisteet 5+2."

Henrik Haapala jatkoi pisteputkessa viikon molemmissa otteluissaan. Seitsemän ottelun jaksolla Haapala on kirjannut pisteet 4+8=12. Alkukauden pistetahdillaan Haapala rikkoo 80 pisteen haamurajan ensimmäisenä tapparalaisena kautta aikojen.

"Luistintaiteilija on monelle puolustajalle aivan liian liukas. Itseluottamus kiekon kanssa hipoo pilviä. Pistepörssin kärjessä omilla luvuillaan."

Justin Hodgman teki väkevän paluun Liigaan. Kaudella 2011-12 Hodgman takoi 53 pistettä. Avauspelissä syntyi kaksi maalia HPK:ta vastaan, kolmannessa pelissä oli jälleen ottelun ykköstähti pikaisella jatkoaikaosumallaan.

"Jatkaa siihen mihin edellisellä liigareissulla jäi. Voittaa otteluita Pelicansille. Kiekon kanssa Liigan ehdotonta eliittiä. Halu ratkaista aivan tapissa."

>> Lue koko tulikuumien lista tästä


---
Julkaisija: Antti Seppänen