Niklas Hagman vahvistaa loppukauden HPK:ta

18.1.2017
Niklas Hagman vahvistaa loppukauden HPK:ta

Kuva: Ville Honkonen

HPK ja Niklas Hagman ovat solmineet loppukauden kestävän pelaajasopimuksen. 37-vuotias laitahyökkääjä liittyy HPK:hon kuluvan viikon aikana.

Niklas Hagman pelasi syyskaudella Kärpissä 14 ottelua pistein 2+4. Kaksi edellistä kautta hän tahkosi KHL:ää. NHL:ssä Hagman on pelannut vuosina 2001-12 kaikkiaan 770 ottelua.

Liigassa Hagmanin tilillä on yhteensä 153 ottelua Bluesin, HIFK:n, Ässien ja Kärppien paidoissa pistein 54+41=95. Leijonissa Hagman on pelannut kuudet MM-kisat ja kolmet olympiakisat.

– Niklas on kokenut ammattilainen, joka tuo paljon pelillisiä asioita ja myös oman kokemuksensa joukkueeseemme. Olen todella iloinen, että hän halusi tulla nimenomaan HPK:hon ja on erittäin motivoitunut pelaamaan Kerhossa, HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen kommentoi tuoretta sopimusta.

Philippe Cornet pitkälle sairauslomalle

Hagmanin hankinta tuli HPK:lle ajankohtaiseksi, kun kanadalaishyökkääjä Philippe Cornet loukkaantui viime lauantain ottelussa. Cornet on HPK:n kauden paras maalintekijä 12 osumallaan. Hän on sivussa runkosarjan loppuun asti.


---
Julkaisija: Antti Seppänen