HPK julkaisi tukun jatkosopimuksia – Nikkilälle kolmen vuoden jatko

8.12.2017
HPK julkaisi tukun jatkosopimuksia – Nikkilälle kolmen vuoden jatko

HPK on solminut pelaajiensa ja valmentajiensa kanssa yhteensä yhdeksän jatkosopimusta.

Pisimmän jatkosopimuksen solmi puolustaja Petteri Nikkilä, joka jatkaa HPK:ssa seuraavat kolme kautta. Puolustaja Miro Karjalainen ja hyökkääjä Eetu Tuulola puolestaan solmivat kaksivuotiset sopimukset. Lisäksi HPK käytti optionsa Liiga-kaudesta 2018-19 Teemu Turusen, Jere Innalan ja Harri Kainulaisen kanssa.

– Nikkilä on HPK:n puolustuksen ruumiillistuma ja taistelija, jonka voi laittaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Tuulola sen sijaan on ottanut huikean harppauksen eteenpäin kuluvan kauden aikana. Ura voi jatkua tulevaisuudessa isommissa ympyröissä, mutta hienoa, että Eetu valitsi tässä vaiheessa HPK:n. Turusen, Innalan ja Kainulaisen optioiden käyttö on tärkeä pala ensi kautta.

– Miro on henkeen ja vereen joukkuepelaaja, jollaista HPK:ssa tarvitaan myös tulevaisuudessa. Hän on nostanut profiiliaan jokapäiväisen oheistoiminnan ja vahvan harjoittelun kautta, HPK:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen kommentoi.

Lisäksi HPK teki myös yhden uuden sopimuksen, kun seuran A-nuorissa esiintynyt Erkka Seppälä kirjautti itselleen ensimmäisen Liiga-sopimuksensa, jonka kesto on 2+1 vuotta. HPK:n oma kasvatti voitti viime keväänä alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa.

– Erkan otteita on ollut ilo seurata syksyn mittaan. Hän on onnistunut erinomaisesti syyskauden aikana Nuorten SM-liigassa. Kun jokapäiväinen työ ja peliesitykset ovat tuolla tasolla, seura haluaa tarjota mahdollisuuden kehittyä edelleen.

HPK:n valmennukseen päävalmentaja Antti Pennasen ja valmentaja Antti Miettisen lisäksi kuuluu ensi kaudella tuttu kaksikko, kun valmentaja Timo Turusen sekä maalivahti- ja videovalmentaja Juha Lehtolan jatkosopimukset pitävät osaavan ryhmän kasassa.

– Oli HPK:lle selkeä valinta jatkaa koko valmennustiimin sopimuksia 2019 kevääseen asti. Valmennuksella on selvät vastuualueet ja he täydentävät osaamisellaan toisiaan, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kommentoi.

HPK:n sopimustilanne kaudella 2018–19

Maalivahdit
Ukko-Pekka Luukkonen 2019
Emil Larmi 2019
Antti Karjalainen 2020

Puolustajat
Joonas Lehtivuori 2019
Jesper Lindgren 2019
Niklas Friman 2019
Mathias Porseland 2019
Roope Laavainen 2020
Niclas Almari 2019
Otto Latvala 2019+1
Markus Niemeläinen 2019
Petteri Nikkilä 2021

Hyökkääjät
Otto Paajanen 2019
Harri Kainulainen 2019
Jere Innala 2019
Miro Ruokonen 2019
Ville Viitaluoma 2019
Janne Lahti 2019
Robert Leino 2019
Teemu Turunen 2019
Eetu Tuulola 2020
Erkka Seppälä 2020+1


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen