HPK:lta sopimusuutisia maalivahti- ja hyökkääjäosastolle

24.1.2018
HPK:lta sopimusuutisia maalivahti- ja hyökkääjäosastolle

HPK:n maalivahti Antti Karjalainen pelaa loppukauden Saksan kakkosliigassa. Samassa yhteydessä HPK tiedotti tehneensä Liiga-sopimuksen hyökkääjä Jaakko Kuusiston kanssa.

22-vuotias Antti Karjalainen pelaa kevätkauden vuokrasopimuksella DEL2-liigan Frankfurt Löwenissä. Karjalaisella on HPK:n kanssa sopimus kahdesta seuraavasta kaudesta.

– Haluamme tarjota Karjalaiselle mahdollisuuden pelata paljon pelejä loppukauden aikana. Iso rooli ja mahdollisuus olla pelaava maalivahti illasta toiseen tuottaa arvokasta kokemusta tulevalle kahdelle kaudelle, kommentoi HPK:n maalivahtivalmentaja Juha Lehtola.

Joulukuussa Liigassa debytoinut laitahyökkääjä Jaakko Kuusisto on tehnyt HPK:n kanssa 2+1-vuotisen, kevääseen 2020 ulottuvan sopimuksen. 20-vuotias Kuusisto on pelannut 10 Liiga-ottelun lisäksi Nuorten SM-liigaa, jossa hän on ollut 36 ottelussaan sarjan parhaita pistemiehiä saldolla 24+26=50.

– Kuusiston luisteluvoima riittää Liigaan ja hän pystyy pelaamaan tietyssä roolissa. Kehityskäyrä on selkeästi ylöspäin. Työ ja kehitys jatkuvat edelleen, kertoo HPK:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen