Sport julkaisi kolme jatkosopimusta – Vauhkonen jatkaa Vaasassa

31.1.2018
Sport julkaisi kolme jatkosopimusta – Vauhkonen jatkaa Vaasassa

Olavi Vauhkonen pelaa toista kauttaan Sportissa. (Kuva: Tomi Natri)

Hyökkääjä Olavi Vauhkonen on solminut Vaasan Sportin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Myös puolustajat Tony Sund ja Ville Saukko jatkavat Sportissa ensi kauden kattavilla sopimuksilla.

Olavi Vauhkonen on tällä hetkellä Sportin paras maalintekijä, toiseksi paras pistemies ja koko Liigan maalipörssin kahdeksas. 29-vuotias hyökkääjä on tehnyt 44 ottelussaan pisteet 17+10=27.

– Vauhkonen tulee olemaan meille iso pelaaja myös ensi kaudella. Hänellä on yhä käyttämätöntä potentiaalia nousta huipputason pelaajaksi Liigassa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä sanoo.

Puolustajat Tony Sund, 22, ja Ville Saukko, 24, ovat nousseet tällä kaudella Sportin vakiokokoonpanoon. Sund on pelannut 35 ottelua Sportissa pistein 2+4. Plusmiinus-tilaston lukema +6 on joukkueen kärkeä. Saukko pelasi Sportissa jo viime kaudella 32 ottelua, ja tällä kaudella otteluita on kertynyt 34 pistein 2+1.

– Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä näihin sopimuksiin ja muutenkin ensi kauden joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa. On jatkajia ja uusia pelaajia, mutta toki muutamia ruutuja on vielä avoinnakin, Markus Jämsä kertoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen