Markus Nenonen Sportista Tapparaan

4.2.2018
Markus Nenonen Sportista Tapparaan

Kuva: Jiri Halttunen

Tappara on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Markus Nenosen kanssa. 25-vuotias Nenonen on edustanut kaksi viimeisintä kautta Sportia.

Tällä kaudella Nenonen on merkkauttanut 47 ottelussaan pisteet 17+13=30. Hän on Sportin paras pistemies ja maalintekijä.

– Kun avautui tällainen mahdollisuus, niin koimme, että se on molemmille osapuolille hyvä ratkaisu. Pelaaja pääsee eteenpäin urallaan ja saa mahdollisuuden menestyä jo tällä kaudella ja me voimme antaa mahdollisuuksia omille nuorille pelaajille ja niille, jotka täällä jatkavat myös ensi kaudella, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä siirtoa.

Jämsän Kiekko-Susien kasvatti pelasi juniorivuotensa Jyväskylässä Diskoksen ja JYPin riveissä. Kaudella 2012-13 Liigassa debytoinut Nenonen on pelannut kuuden kauden aikana yhteensä 259 ottelua pistein 74+40=114.

Tapparalla oli tarvetta pelaajahankinnalle loukkaantumisten ja edessä olevien olympialaisten takia.


---
Julkaisija: Antti Seppänen