Viikon tulikuumin tulee SaiPasta – “Liikettä ja röyhkeyttä”

1.10.2018
Viikon tulikuumin tulee SaiPasta – “Liikettä ja röyhkeyttä”

Tyler Morley on vakuuttanut alkukaudella SaiPa-hyökkäyksessä. (Kuva: Kimmo Metsälä)

SaiPan Tyler Morley on arvioitu viikon tulikuumimmaksi pelaajaksi Liigassa. Kolmen kärkeen sijoittuvat myös Kärppien Ville Leskinen ja Tapparan Valtteri Kemiläinen. Katso, ketkä pelaajat mahtuvat viikon Top 10:een.

Viime kaudella muhkeat pistelukemat EBEL-liigassa koonnut Tyler Morley on osoittanut olevansa kovan tason pelimies. Keskushyökkääjä on ottanut SaiPan johtavan sentterin roolin kantaakseen esimerkillisesti. Morley on pistepörssin kolmosena lukemin 4+5 ja johtaa Liigan tehopörssiä saldolla +8.

"Jatkoi siitä mihin viime viikolla jäi. Jo alkukauden peleissä on huomattavissa kehitystä varsinkin puolustussuuntaan. Liike sekä röyhkeys suurimmat vahvuudet. On tottunut hyvin isoon kaukaloon ja osaa hyödyntää isomman tilan. Onnistumisesta kertoo viikon pisteet 2+2 kahteen peliin."

Ville Leskinen nousi Liigan kärkipelaajien joukkoon viime kaudella takomalla runkosarjassa 23 maalia ja 45 pistettä. Alkanut syksy ei ole käynnistynyt pisteiden valossa odotetusti. Lukkoa vastaan Leskinen iski vasta kauden avausmaalinsa.

"Viime kauden läpimurtopelaaja sortui yliyrittämiseen ensimmäisissä otteluissa ja pelasi välillä turhankin itsekkäästi, kunnes menneellä viikolla jakoi kiekkoa toisillekin ja tulosta alkoi tulla koko kentälliselle. Sai apinan lopulta niskastaan kauden avausmaalilla Lukkoa vastaan. Liike on vahvaa, mikä mahdollistaa tuloksekkaan takakarvauksen."

Valtteri Kemiläinen on kantanut tärkeää roolia Tappara-puolustuksessa. Alkukauden aikana Kemiläinen on ampunut jo kolme osumaa. SaiPaa vastaan puolustaja kirjasi pisteet 1+2 ja teholukeman +3.

"Tapparan alakerran ja ylivoimapelin kiekollinen liideri. Peliä eteenpäin vievät syötöt löytävät oikean lavan hyvällä prosentilla. Myös viivasta lähtevät laukaukset löytävät usein tiensä maalille asti."

>> Lue koko tulikuumien lista tästä


---
Julkaisija: Antti Seppänen