Andreas Bernard maalivahtien tilastokärkeen

19.10.2018
Andreas Bernard maalivahtien tilastokärkeen

Kuva: Kimmo Metsälä

Ässien Andreas Bernard pelaa perjantaina uransa 191. ottelunsa Liigassa. Samalla italialaisvahdista tulee Liigan kaikkien aikojen eniten otteluita pelannut ulkomaalaismaalivahti. Ässät palkitsee Bernardin ennen perjantain Ässät–HIFK-ottelua.

28-vuotias Bernard on esiintynyt Liigassa jo kaudesta 2009-10 alkaen. SaiPassa tuolla kaudella debytoinut maalivahti pelasi SaiPa-paidassa kevääseen 2015. Ässissä Bernard on pelannut neljällä kaudella kaikkiaan 149 ottelussa.

Bernard jakaa tällä hetkellä ennätyksen Ässissä ja Lukossa vuosina 2002-06 pelanneen Scott Langkowin kanssa.

>> Lue lisää Andreas Bernardin pitkästä urasta Suomessa / assat.com


---
Julkaisija: Antti Seppänen