Kim Strömberg KooKoon hyökkäykseen

12.11.2018
Kim Strömberg KooKoon hyökkäykseen

Kuva: Tomi Natri

Laitahyökkääjä Kim Strömberg on tehnyt KooKoon kanssa kuluvan kauden kattavan sopimuksen, johon sisältyy kahden kuukauden koeaika. Kokenut Liiga-pelaaja on pelannut syyskaudella sekä Tanskan pääsarjaa että Mestistä.

30-vuotias Strömberg on pelannut urallaan 387 ottelua Liigassa Jokerien, Tapparan ja SaiPan riveissä. Hän on koonnut niissä yhteensä 135 (51+84) pistettä. Viime kaudella Strömberg pelasi SaiPassa 49 ottelua pistein 9+9=18.

– Saamme Kimistä kokeneen hyökkääjän, joka vahvistaa meitä heti ja paikkaa poissaolojen jättämiä aukkoja. Hän on jo tämän kauden osalta pelirytmissä kiinni ja valmis hyppäämään saman tien mukaan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo.

KooKoon kapteeni Toni Kähkönen on loukkaantumisen vuoksi sivussa noin kahden kuukauden ajan. Hyökkääjistä ovat sivussa myös Henri Kanninen, Erik Karlsson ja Olli Korhonen, joiden kaikkien paluu kaukaloon ajoittuu marras-joulukuun taitteeseen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen