KalPan Ryan Wilson väliaikaiseen pelikieltoon

21.12.2018
KalPan Ryan Wilson väliaikaiseen pelikieltoon

Kuva: Tomi Natri

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi KalPan Ryan Wilsonin väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Wilsonille tuomittiin torstain KooKoo–KalPa-ottelussa 5+20 minuutin rangaistus huitomisesta.

* * *

Kurinpitomenettelyssä olevan pelaajan määrääminen väliaikaiseen pelikieltoon

Pelaaja: Ryan Wilson
Ottelu: KooKoo–KalPa
Peliaika: 59.34
Pelipäivä: 20.12.2018

KooKoo–KalPa-ottelun peliajassa 59.34 KalPan Ryan Wilson huitaisee mailallaan kolmasti KooKoon Juha-Pekka Haatajaa käsille. Ottelun erotuomarit tuomitsivat tilanteesta Wilsonille 5+PR minuutin rangaistuksen huitomisesta.

Liigan tilannehuone on katsonut tilanteen ja päävideotuomari asettanut huitomisen kurinpitokäsittelyyn, josta tulee määrätä Wilsonille ottelurangaistus.

Väliaikainen pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää huitomista ottelurangaistuksen arvoisena tekona. Koska KalPa pelaa jo tänään, määrätään Ryan Wilson väliaikaiseen pelikieltoon Liigan kurinpitosääntöjen 35 §:n nojalla asian kurinpitokäsittelyn ajaksi.

Päiväys ja allekirjoitus

21. joulukuuta 2018

Sampo Liusjärvi
Liigan kurinpitodelegaation puheenjohtaja


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen