Tasavallan presidentin tervehdys Alumni All Star -otteluun

17.8.2018
Tasavallan presidentin tervehdys Alumni All Star -otteluun

Presidentti Sauli Niinistö pudotti viime talvena avauskiekon Kaisaniemessä. (Kuva: Tomi Natri)

Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö lähetti tervehdyksensä perjantaina Raumalla pelattavaan Alumni All Stars -otteluun. Tervehdys on luettavissa kokonaisuudessaan alta.

Alumni All Star -tapahtuma tuo Raumalle joukon maineikkaita jääkiekkoilijoita ja lajin ystäviä nauttimaan kiekkoilusta ja samalla toimimaan yhdessä hyvän asian puolesta. Päivän tapahtumiin kuuluu myös tulevaisuusseminaari, joka kokoaa yhteen yhteiskunnallisia vaikuttajia.

Kun puhumme tulevaisuudesta, huomio kiinnittyy lapsiin ja nuoriin. Monen suomalaisen lapsen ja nuoren elämässä asiat ovat hyvin. Tulevaisuudenuskoa on, mutta on myös suuri joukko heitä, jotka tarvitsevat tukea.

Nuorten ajautumista yhteiskunnan ulkopuolelle voidaan ehkäistä tukemalla heitä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Alumni All Star -tapahtuman tuotot ohjataan useille eri kohteille – ennen kaikkea lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Harrastustoiminnan tukeminen on panostamista tärkeimpään pääomaamme, lasten ja nuorten tulevaisuuteen. Harrastusten myötä lapset ja nuoret saavat onnistumisen tunteita, oppivat toisten huomioon ottamista ja vastuunkantoa sekä löytävät kavereita.

Kiitän tapahtuman järjestäjiä, vapaaehtoisia ja tapahtumaan osallistuvia tärkeän asian tukemisesta.

Toivotan kaikille osallistujille antoisaa päivää ja viihdyttäviä hetkiä jääkiekon parissa!

Sauli Niinistö
Tasavallan presidentti


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen