Liiga Alumni All Star -paidat huutokaupataan – ensimmäinen osa nyt myynnissä

27.9.2018
Liiga Alumni All Star -paidat huutokaupataan – ensimmäinen osa nyt myynnissä

Perjantaina 9. elokuuta Raumalla pelattiin Liiga Alumni All Star -hyväntekeväisyysottelu. Tuolloin kaukalo kuhisi sekä nykyisiä että menneitä tähtipelaajia. Nyt Liiga Alumni on avannut huutokaupan, jossa ottelun pelipaidat löytävät uuden omistajan.

Liiga Alumni on entisten Liiga-pelaajien yhdistys, joka kerää varoja lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen tukemiseksi.

Ensimmäisessä vaiheessa Huuto.net-sivustolle tulevat myyntiin Länsirannikon Alumni -joukkueelta kahdeksan pelipaitaa. Huutokaupattavana ovat aktiivipelaajista Mikko Koivun, Mikko Rantasen, Joel Armian ja Aleksi Saarelan Game Worn -pelipaidat.

Uransa lopettaneista pelaajista tässä vaiheessa pelipaidat tulevat myyntiin Saku Koivulta, Tomi Kalliolta, Sami Salolta, Erik Hämäläiseltä, Jarmo Kuusistolta, Kai Nurmiselta, Petteri Nummelinilta ja Jari Torkilta.

Nyt myynnissä olevien paitojen lähtöhinta on 500 euroa.

Paidat ovat korkealuokkaisia, joissa on edessä brodeerattuna Liiga Alumnin logo. Numerot sekä hihoissa että paidan selässä ovat myös brodeerattuja. Pelaajien nimet on painettu ja ommeltu selkään. Olkapäissä on ommeltuna toiseen olkapäähän All Star -tapahtuman logo ja toiseen pelaajan NHL:ään lähtöä edeltävän Liiga-seuran logo. Paidoissa on myös fight strap.

Lisäksi paidoissa on ommeltuna kolmen yhteistyökumppanin mainokset. Jokaisella otteluun osallistuneella pelaajalla on ollut ainoastaan yksi paita pelissä. Jokaisen paidan selän pelinumerossa on pelaajan nimikirjoitus.

Paidan mukana tulee Liiga Alumnin aitoustodistus.

Seuraava erä ottelun pelipaitoja tulee myyntiin kahden viikon kuluttua, kun nyt myytävien paitojen huutoaika on päättynyt. Tuolloin myyntiin tulee Liiga Alumni -joukkueen Game Worn -paidat.

Liiga Alumnin uuteen kauppapaikkaan on tulossa hyväntekeväisyysottelun paitojen jälkeen myös muuta mielenkiintoista kiekkoaiheista huudettavaa.

>> Osallistu huutokauppaan tästä


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen