TPS:n Lauri Pajuniemi väliaikaiseen pelikieltoon

16.2.2019
TPS:n Lauri Pajuniemi väliaikaiseen pelikieltoon

Kuva: Timo Savela

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi TPS:n Lauri Pajuniemen väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Pajuniemelle tuomittiin perjantain Tappara–TPS-ottelussa 2+10 minuutin rangaistus laitataklauksesta.

Pajuniemi on pelikiellossa ainakin lauantaina 16.2.2019 pelattavassa Lukko–TPS-ottelussa.

* * *

Kurinpitomenettelyssä olevan pelaajan määrääminen väliaikaiseen pelikieltoon

Pelaaja: Lauri Pajuniemi
Ottelu: Tappara–TPS
Peliaika: 52.44
Pelipäivä: 15.2.2019

Selostus tilanteesta

Tappara–TPS-ottelun peliajassa 52.44 TPS:n Lauri Pajuniemi taklaa Tapparan Elias Fälthiä selkäpuolelta ja aiheuttaa taklauksellaan Fälthin kaatumisen laitaa päiten. Ottelun tuomaristo tuomitsi tilanteesta Pajuniemelle 2+10 minuutin rangaistuksen laitataklauksesta.

Tilannehuone on katsonut kyseisen teon ja päävideotuomari on asettanut tilanteen edelleen kurinpitokäsittelyyn, koska tilanteesta tulisi määrätä Pajuniemelle ottelurangaistus.

Väliaikainen pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää selästä taklausta vastustajan piittaamattomana vaarantamisena ja siten ottelurangaistuksen arvoisena tekona. Koska TPS pelaa jo tänään lauantaina, määrätään Lauri Pajuniemi väliaikaiseen pelikieltoon Liigan kurinpitosääntöjen 35 §:n nojalla asian kurinpitokäsittelyn ajaksi.

Päiväys ja allekirjoitus

Helsingissä, 16. tammikuuta 2019

Sampo Liusjärvi
Liigan kurinpitodelegaation puheenjohtaja


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen