Red Bull Läpimurto palaa Liigaan toisella kaudella

17.9.2019
Red Bull Läpimurto palaa Liigaan toisella kaudella

Kärppien Justus Annunen on yksi videosarjassa seurattavista pelaajista. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Red Bull ja Liiga nostavat taas yhdessä esiin Liiga-kauden 2019–20 alle 20-vuotiaita tulevaisuuden tähtiä. Toiselle tuotantokaudelle lähtevä Red Bull Läpimurto -dokumenttisarja tulee seuraamaan erityisesti kuuden kiekkolahjakkuuden otteita kaukalossa ja kurkistamaan näiden nuorten pelaajien arkeen kulissien takana.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarja vie katsojat Liigan nuorten läpimurtopelaajien iholle. Sarjassa nähdään, kuinka urheilijat harjoittelevat, viettävät vapaa-aikaansa, ja kuinka heidän peliesityksensä kehittyvät kauden aikana. Erittäin suositun ensimmäisen tuotantokauden jälkeen dokumenttisarja palaa Liiga-kaukaloon viiden uuden U20-pelaajan, sekä yhden jo viime kaudella sarjassa esiintyneen pelaajan kanssa. Läpimurto seuraa myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.

Läpimurto-kausi 2019–20 tulee keskittymään viikottain erityisesti seuraaviin huippulupauksiin: Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty (Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Anttoni Honka (JYP) ja Patrik Puistola (Tappara). Pelaajat tulevat eri lähtökohdista, ja lahjakkuuden lisäksi heitä yhdistää tahto olla se kaikkein paras. Tulevan kauden aikana katsojat saavatkin seurata miten heidän läpimurtokautensa etenee, ja ketkä tullaan näkemään kevään finaaleissa.

Uudet jaksot julkaistaan Telia loves Liiga YouTube -kanavalla 18.9 alkaen joka keskiviikko klo 12.00. Kauden 2019–20 aikana Red Bull Läpimurto -jaksoja tullaan näkemään yhteensä 34. Sarjan juontajana toimii urheilutoimittaja Toni Saukkola.

Mikä on Red Bull Läpimurto?

Red Bullin ja Liigan, monitasoisen yhteistyön ytimessä on Red Bull Läpimurto -kypärä, jota kantaa jokaisen joukkueen paras U20-pistemies. Liigan huippulupauksia nostetaan esiin myös dokumenttisarjan kautta. Niin ikään Red Bull Läpimurto nimellä kulkeva dokumenttisarja nostaa nuorten pelaajien tarinat suuren yleisön tietoisuuteen. Ensimmäisellä tuotantokaudella sarja keskittyi neljään huippulupaukseen: Anttoni Honka (JYP), Kaapo Kakko (TPS), Mikko Kokkonen (Jukurit) ja Rasmus Kupari (Kärpät).

>> Kauden 2018-2019 Läpimurto Spesiaali ja Season Recap jakso

>> Kaikki jaksot sekä muita Läpimurto-sisältöjä myös Red Bullin kanavissa


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen