Red Bull Läpimurto: Jakso 4 – Henkisen valmennuksen merkitys

9.10.2019

Red Bull Läpimurto -sarjan uusi kausi tuo myös mukanaan uudet pelaajat, mutta yhdet tutut kasvot nähdään sarjassa myös tulevana kautena. Sarjassa seurataan Liigan U20-pelaajia ja heidän läpimurtoa Liigan kärkipelaajien joukkoon.

Kauden neljännessä jaksossa perehdytään henkiseen valmennukseen ja siihen millainen merkitys sillä on urheilijoiden suoriutumiseen. Asiasta kertovat Jukurien päävalmentaja Pekka Kangasalusta, Jukurit-hyökkääjä Kristian Tanus ja mikkeliläisjoukkueen henkinen valmentaja Eeva Kettunen.

Henkisen valmennuksen lisäksi jaksossa puhutaan myös nuorten pelaajien paineista. Jakson lopussa nostetaan esille kuukauden onnistujat Telian Liiga-selostaja Jani Alkion johdolla ja julkaistaan syyskuun Läpimurto-pelaaja.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden U20-läpimurtopelaajat ovat Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty (Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Patrik Puistola (Tappara) ja Anttoni Honka (JYP). Sarjassa seurataan kauden aikana myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen