Red Bull Läpimurto: Jakso 6 – Suomen seuraava NHL-maalivahti?

23.10.2019

Onko Justus Annunen Suomen seuraava NHL-maalivahti? Kauden kuudennessa Red Bull Läpimurto -jaksossa Niklas Bäckström kertoo maalivahdin roolista joukkueessa sekä Ari Hillin merkityksestä hänen uralleen. Jaksossa näemme myös hienoimmat torjunnat tältä kaudelta.

Red Bull Läpimurto -sarjan uusi kausi tuo myös mukanaan uudet pelaajat, mutta yhdet tutut kasvot nähdään sarjassa myös tulevana kautena. Sarjassa seurataan Liigan U20-pelaajia ja heidän läpimurtoa Liigan kärkipelaajien joukkoon.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden U20-läpimurtopelaajat ovat Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty (Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Patrik Puistola (Tappara) ja Anttoni Honka (JYP). Sarjassa seurataan kauden aikana myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.

Jakson kertojana on Toni Saukkola.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen