Ari Gröndahl palaa KalPasta Sportiin

25.10.2019
Ari Gröndahl palaa KalPasta Sportiin

Kuva: Jiri Halttunen

Puolustaja Ari Gröndahl palaa KalPasta Sport-paitaan kevääseen 2021 ulottuvalla sopimuksella.

Sport-puolustus vahvistuu tutulla paluumuuttajalla, kun kaudet 2011–18 joukkuetta edustanut Ari Gröndahl palaa Vaasaan. Viime kauden ja tämän kauden Gröndahl edusti Liigassa KalPaa, jossa peliaika varsinkin tällä kaudella oli tiukassa ja edessä oli uusien haasteiden hakeminen.

– Mahdollisuus Gröndahlin paluusta Vaasaan tuli ja tartuimme siihen. Hyvät muistot puolin ja toisin edesauttoivat päätöstä. Ari on meille erittäin tuttu pelaaja ja hän tuo varmasti kilpailua ja vahvistusta puolustuspäähän, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi.

Gröndahl on isokokoinen, hyvän laukauksen omaava rightin puolen pelaaja, joka tuo sekä liikettä että fyysisyyttä Sportin puolustukseen. Liigassa Gröndahl on pelannut Sport-paidassa 167 ottelua, joissa on syntynyt pisteet 21+32. Viimeisellä kaudellaan Vaasassa syntyi tähänastiset ennätyspisteet 11+13.

Gröndahl on innoissaan paluustaan Kuparisaareen.

– Hieno palata takaisin kotiin. En malta odottaa, että saan pukea taas kotkapaidan päälle, Gröndahl sanoo.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen