Atte Mäkinen sopimukseen Ässien kanssa

25.10.2019
Atte Mäkinen sopimukseen Ässien kanssa

Mestiksessä alkukauden pelannut hyökkääjä Atte Mäkinen on tehnyt Ässien kanssa kevääseen 2021 ulottuvan sopimuksen.

Mäkinen on pelannut tehokkaan alkukauden Hermeksessä. Yhdeksässä ottelussa on syntynyt pisteet 3+8.

– Atte Mäkisellä on hyvä työmoraali ja asenne kehittymiseen sekä pelaamiseen. Hän on hyvä kilpailija sekä nopea oppimaan ja omaksumaan asioita. Siinä mielessä hän pääsee Ässien juttuun varmasti nopeasti kiinni, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoo Ässien tiedotteessa.

23-vuotias Mäkinen on innoissaan saamastaan mahdollisuudesta.

– Olen pitkään tavoitellut paikkaa Liigassa ja nyt pitää näyttää, mihin pystyn. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta tuomalla lisää luisteluvoimaa sekä kovaa työntekoa porukkaan. Pidän itseäni tasaisena suorittajana, joka pelaa aina joukkueelle.


---
Julkaisija: Antti Seppänen