Jesse Graham KalPan uusi puolustajavahvistus

12.11.2019
Jesse Graham KalPan uusi puolustajavahvistus

Kanadalaispuolustaja Jesse Graham on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen KalPan kanssa. 25-vuotias Graham on pelannut syyskaudella Slovakian pääsarjaa.

Viime kaudella Graham pelasi AHL:ssä ja merkkautti 52 ottelussa pisteet 4+14=18. Urallaan Graham on pelannut AHL:ssä yhteensä 215 ottelua pistein 19+69=88. Tänä syksynä hän on pelannut slovakialaisen HK Nitran paidassa neljä ottelua (1+2).

Graham on New York Islandersin 6. kierroksen NHL-varaus kesältä 2012.

– Haimme puolustukseemme kiekollista hyvin liikkuvaa puolustajaa. Jesse on hyökkäävä, hyvin liikkuva puolustaja ja ylivoimapelaaminen on hänen vahvuuksiaan. Rightin puolen laukaus tuo myös lisävaihtoehtoja ylivoimapelaamiseemme, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo joukkueen tiedotteessa.

* * *

KalPa tiedotti lisäksi tehneensä tryoutilla olleen puolustaja Otto Huttusen kanssa loppukauden sopimuksen. 28-vuotias Huttunen on pelannut tällä kaudella seitsemän Liiga-ottelua. Huttusen sopimus sisältää seuran option kaudesta 2020-21.


---
Julkaisija: Antti Seppänen