Paluu maajoukkuetauolta – KooKoo ja HPK iskevät yhteen

12.11.2019

Paluu maajoukkuetauolta – KooKoo ja HPK iskevät yhteen

Tiistain ottelu on KooKoon Henrik Haukelandille kauden kuudestoista. (Kuva: Tuula Aronen)

Liiga palaa tiistaina maajoukkuetauolta yhden ottelun voimin, kun KooKoo ja HPK iskevät yhteen Kouvolan Lumon Areenalla. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta sijoilta viisi ja kahdeksan, piste-eroa on kuitenkin vain yksi piste KooKoon hyväksi. Kiekko jäähän kello 18.30.

KooKoo–HPK
>> Kokoonpanot
>> Liput

Vahvan syyskauden pelannut KooKoo joutui maajoukkuetauolle tappio niskassaan, kun kouvolalaiset hävisivät ennen taukoa JYPille kotonaan lukemin 0–4. Myös HPK joutui viettämään tauon tappio allaan, kun juuri KooKoo kaatoi Kerhon 1. marraskuuta Hämeenlinnassa. Illan ottelu on joukkueille siis kauden toinen keskinäinen kohtaaminen.

Joukkueilla on sarjataulukossa eroa ainoastaan yksi piste KooKoon hyväksi. Tosin viidentenä oleva KooKoo on pelannut yhden ottelun vähemmän kahdeksantena olevaa HPK:ta. Molemmat joukkueet taistelevat tiukasti pääsystä kuuden parhaan joukkoon.

KooKoon maalilla aloittaa kauden 16. ottelunsa pelaava Henrik Haukeland. HPK:n maalilla pelivuorossa on puolestaan kauden 17. ottelunsa pelaava Joona Voutilainen. Oman lisämausteensa otteluun tuo Roope Laavaisen debyytti KooKoo-paidassa. Laavainen siirtyi Kouvolaan maajoukkuetauolla juuri HPK:sta.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen