Lukon Pathrik Westerholm väliaikaiseen pelikieltoon

16.11.2019
Lukon Pathrik Westerholm väliaikaiseen pelikieltoon

Kuva: Elmeri Elo

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi Lukon Pathrik Westerholmin väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi perjantain Sport–Lukko-ottelussa tapahtuneesta potkaisemisesta. Ottelun tuomaristo ei tuominnut tilanteesta rangaistuksia.

Westerholm on pelikiellossa ainakin lauantaina 16.11.2019 pelattavassa Lukko–HPK-ottelussa.

* * *

Kurinpitomenettelyssä olevan pelaajan määrääminen väliaikaiseen pelikieltoon

Pelaaja: Pathrik Westerholm
Ottelu: Sport–Lukko
Peliaika: 26:19
Pelipäivä: 15.11.2019

Sport-Lukko-ottelun peliajassa 26:19 Lukon Pathrik Westerholm pelaa jalallaan kiekkoa potkaisemalla ja osuen samalla jäässä mahallaan olevaa Sportin maalinvahtia luistimellaan kainaloon. Ottelun tuomaristo ei tuominnut tilanteesta potkaisemisesta rangaistusta.

Tilannehuone on katsonut kyseisen tilanteen ja päävideotuomari on asettanut potkaisun edelleen kurinpitokäsittelyyn, koska päävideotuomarin näkemyksen mukaan tilanteesta tulisi määrätä Westerholmille ottelurangaistus potkaisusta.

Väliaikainen pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää tekoa sääntökirjan tarkoittamana potkaisuna. Koska Lukko pelaa jo tänään lauantaina, määrätään Pathrik Westerholm väliaikaiseen pelikieltoon Liigan kurinpitosääntöjen 35 §:n nojalla asian kurinpitokäsittelyn ajaksi.

Päiväys ja allekirjoitus

16. marraskuuta 2019

Sampo Liusjärvi
Liigan kurinpitodelegaation puheenjohtaja


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen