Liiga maanantaina: HIFK ja Sport avaavat viikon Nordiksella

25.11.2019

Liiga maanantaina: HIFK ja Sport avaavat viikon Nordiksella

HIFK ja Sport kohtasivat viimeksi lokakuussa Vaasassa. (Kuva: Samppa Toivonen)

Uusi Liiga-viikko käynnistyy otteluiden muodossa tällä kertaa jo maanantaina, kun HIFK ja Sport kohtaavat Nordiksella. Illan ottelu on Risto Dufvalle ensimmäinen vaasalaisten peräsimessä. Kiekko jäähän kello 18.30.

HIFK–Sport
>> Kokoonpanot
>> Liput

HIFK pääsee maanantain otteluun neljän ottelun pisteputkessa. Kuudentena olevat helsinkiläiset ovat voittaneen neljästä viime ottelustaan kolme. Viimeksi lauantaina HIFK haki TPS:ltä täyden pistepotin lukemin 1–2. HIFK:n maalilla jatkaa myös Turussa torjunut Frans Tuohimaa.

Viikonloppuna päävalmentajaa vaihtanut Sport kulkee tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Vaasalaiset ovat voittaneet 13 viime ottelustaan ainoastaan yhden. Viimeksi perjantaina Sport hävisi kotonaan jatkoajalla Ässille. Maanantain ottelu on Sportille ensimmäinen kokeneen Risto Dufvan komennossa. Sportin maalilla pelaa juuri 400 Liiga-ottelun rajapyykin saavuttanut Niko Hovinen.

Illan ottelu on HIFK:lle ja Sportille kauden toinen keskinäinen kohtaaminen. Ensimmäinen pelattiin Vaasassa 26. lokakuuta, jolloin HIFK oli parempi tylyin 3–8-lukemin. Jumbopaikalla olevalla Sportilla on siis tänään paljon kalavelkoja maksettavana.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen