Sebastian Repo vahvistaa Lukon hyökkäystä

20.12.2019
Sebastian Repo vahvistaa Lukon hyökkäystä

Kuva: Mikko Pylkkö

23-vuotias laitahyökkääjä Sebastian Repo on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Lukon kanssa. Repo siirtyy Liigaan AHL-joukkue Springfield Thunderbirdsistä.

Repo on pelannut Liigassa kasvattajaseuransa Pelicansin lisäksi myös Tapparassa, jonka riveissä hän voitti Suomen mestaruuden keväällä 2017. Palkintokaapissa on myös MM-kultaa U20-kisoista vuodelta 2016.

Liigassa Repo on pelannut neljällä kaudella yhteensä 164 ottelua pistein 40+49=89. AHL:ssä hän on koonnut tämän ja viime kauden aikana 81 ottelussaan pisteet 15+11=26.

– Saamme kovan täsmävahvistuksen loppukaudeksi meille. Siinä on kovan luokan soturi - iso, vahva ja lyö kroppansa likoon joka päivä. Se mistä eniten hänessä tykkään on, että sen lisäksi että Repo on taitava, vahva ja loistava jääkiekkoilija, niin hän on viimeisen päälle joukkuepelaaja, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo joukkueen tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen