Vadim Pereskokov jättää Jukurit – Julius Rantaeskola KalPasta Jukureihin

13.2.2020
Vadim Pereskokov jättää Jukurit – Julius Rantaeskola KalPasta Jukureihin

Vadim Pereskokov pelasi Jukurien paidassa kaksi viimeisintä kautta. (Kuva: Samppa Toivonen)

Hyökkääjä Vadim Pereskokovin ja Jukurien välinen pelaajasopimus on purettu. Jukurit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen KalPassa alkukaudella pelanneen Julius Rantaeskolan kanssa.

Vadim Pereskokov pelasi Jukureissa syksystä 2018 asti. 26-vuotias laitahyökkääjä oli tällä kaudella mikkeliläisten paras pistemies ja maalintekijä saldolla 16+18=34. Kolmella Liiga-kaudellaan hän on kirjannut 116 ottelussaan pisteet 33+33=66. Pereskokovin uusi seura on Sveitsin A-liigassa pelaava Lausanne HC.

26-vuotias Julius Rantaeskola pelaa ensimmäistä kauttaan Liigassa. Hän on esiintynyt tällä kaudella KalPan paidassa 13 ottelussa. Jukureilla on optio Rantaeskolan kanssa ensi kauden kattavasta sopimuksesta.


---
Julkaisija: Antti Seppänen