Jasper Lindsten siirtyy Kärpistä Ässiin

15.2.2020
Jasper Lindsten siirtyy Kärpistä Ässiin

Kuva: Mika Kylmäniemi

Laitahyökkääjä Jasper Lindsten on tehnyt sopimuksen Ässien kanssa. Kärpissä tällä kaudella pelannut Lindsten on sopinut Ässien kanssa myös seuraavista kausista 1+1-vuotisella sopimuksella.

25-vuotias Lindsten on pelannut tällä kaudella Kärpissä 23 ottelua pistein 2+3. Uransa toistaiseksi parhaalla kaudellaan 2016-17 Lindsten kokosi TPS:ssä pelatessaan 60 ottelussa pisteet 11+26=37. Hänet palkittiin kauden päätteeksi tehopörssin voittajan Matti Keinonen -palkinnolla.

Liigassa Lindsten on pelannut yhteensä 199 ottelua pistein 36+68=104.

– Jasper Lindsten on peluri, hyvä kamppailija ja pystyy pelaamaan kahteen suuntaan laadukkaasti. Joukkueen dynamiikan kannalta uusien pelaajien tuominen kesken kauden sisältää aina riskiä, mutta Lindstenin persoona ja luonne sopivat kyllä meidän ryhmäämme, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi siirtoa joukkueen tiedotteessa.

* * *

Samassa yhteydessä Ässät tiedotti, että puolustaja Simon Åkerström ei jatka joukkueessa. 24-vuotias Åkerström pelasi Ässissä 28 ottelua pistein 0+3. Puolustajan kausi jatkuu Ruotsin Allsvenskanissa pelaavassa Västerås IK:ssa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen