TPS:n tulos painui tappiolle - hallitukselle uusi puheenjohtaja

15.6.2020
TPS:n tulos painui tappiolle - hallitukselle uusi puheenjohtaja

HC TPS Turku Oy:n päättyneen tilikauden tulos oli 1,9 miljoonaa euroa tappiollinen. Toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi yhtiökokous teki päätöksen 1,1 miljoonan euron maksullisesta osakeannista yhtiön osakkeenomistajille.

Runkosarjassa TPS:n sijoittui sijalle 11. Kotiotteluiden katsojakeskiarvo noin 20 prosenttia edelliskautta pienempi.

– Seuran taloustilanne näytti jo paremmalta, ja tappiota oli saatu kutistettua suunnitelmien mukaisesti. Viime kausi oli kuitenkin iso pettymys, TPS:n pääomistajiin kuuluva Ilkka Paananen kertoo seuran tiedotteessa.

– Olemme reagoineet tähän, ja erityisesti urheilupuoli on vahvistunut merkittävästi. Koko urheilun organisaatiorakennetta on vahvistettu yhdessä TPS Juniorijääkiekko ry:n kanssa. Olemme myös investoineet uuteen harjoittelukeskukseen. Urheilu on kaiken perusta, jonka päälle identiteettimme rakentuu. Uskon, että nämä muutokset auttavat meitä takaisin oikealle kurssille, Paananen sanoo.

HC TPS Turku Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty Kai Koskinen. Koskisen edeltäjä Veli-Pekka Marin jatkaa hallituksen varapuheenjohtajana. Hallituksen uusina jäseninä aloittavat Päivi Rytsä ja Saku Koivu. Hallituksen muina jäseninä jatkavat Mikko Kodisoja, Ilkka Paananen ja Erkka Westerlund.


---
Julkaisija: Antti Seppänen