TPS sopimukseen amerikkalaishyökkääjän kanssa – ”Älykäs, taitava ja hyvä laukaus”

10.7.2020
TPS sopimukseen amerikkalaishyökkääjän kanssa – ”Älykäs, taitava ja hyvä laukaus”

TPS on solminut yksivuotisen sopimuksen Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias laitahyökkääjä oli viime kaudella ECHL:n arvokkain pelaaja ja voitti sekä sarjan pistepörssin että maalikuninkuuden.

Kestner kirjasi päättyneellä kaudella 58 ottelussaan 73 (33+40) pistettä. Kahdella viimeisimmällä kaudellaan ECHL:ssä pelannut Kestner on hankkinut kokemusta myös AHL:stä ja pelannut neljä kautta Yhdysvaltain yliopistosarjaa.

– Kestner on älykäs, taitava sekä hyvän laukauksen omaava hyökkääjä. Uskon, että hän tuo meille hyökkäykseen ison annoksen nimenomaan taitoa sekä kiekollista osaamista, TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio kertoo seuran tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen