Joachim Rohdin Jukurien hyökkäykseen – “Jalka liikkuu ruuhkassakin”

31.7.2020
Joachim Rohdin Jukurien hyökkäykseen – “Jalka liikkuu ruuhkassakin”

Jukurit on solminut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdinin kanssa. 28-vuotias laitahyökkääjä on pelannut SHL:ssa 11 kaudella yhteensä lähes 500 ottelua.

Koko uransa Ruotsissa pelannut Rohdin edusti kaksi viimeisintä kautta kasvattajaseuraansa Brynäs IF:ää, jonka riveissä hän on myös voittanut Ruotsin mestaruuden keväällä 2012.

– Pelkkä työteliäisyys ei kuitenkaan riitä, vaan odotamme myös tehoja. Keväällä tavatessamme totesimme yhdessä, että Jukurit tarvitsee työmiehen lisäksi myös maaleja. Jalka liikkuu ruuhkassakin ja pelaaja pysyy vahvasti kiinni kiekossa. Laukaus sivuttaisliikkeestä on terävä. Kymmenen osuman maalipyssy on siis kaivettava naftaliinista, Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari kommentoi uutta hankintaa seuran tiedotteessa.

Rohdin saapuu Suomeen perjantaina ja on sen jälkeen 14 vuorokauden karanteenissa Jukurien muiden ulkomaalaispelaajien tavoin. Karanteenin jälkeen jokaiselle ulkomailta saapuvalle pelaajalle tehdään koronatesti, ja he liittyvät joukkueen mukaan vasta, kun negatiivinen testitulos on saatu.

Jukka Holtari sanoo käynnissä olevan poikkeuksellisen vuoden tarkoittavan urheiluelämässä uudenlaista arvaamattomuutta. Se näkyy mahdollisesti myös pelaajamarkkinoilla.

– Olemme silmät ja korvat auki. Jääkiekkomaailma on käymistilassa ainakin vuodenvaihteeseen asti. Keskitymme siihen, että teemme nyt Jukurien vaikutuspiirissä olevat asiat hyvin ja hyväksymme sen, mitä emme voi muuttaa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen