Otto Leskinen palaa Liigaan – “Koppiin runsaasti johtajuutta”

3.8.2020
Otto Leskinen palaa Liigaan – “Koppiin runsaasti johtajuutta”

Kuva: Mika Kylmäniemi

Montreal Canadiensin sopimuspelaaja Otto Leskinen liittyy KalPaan toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. 23-vuotias puolustaja debytoi viime kaudella NHL:ssä.

– Otto tuo meille valtavasti lisää kiekollista osaamista, luisteluosaamista, hyvää pelikäsitystä ja nuoresta iästään huolimatta hän tuo koppiin runsaasti johtajuutta. On sovittu, että Otto kantaa KalPa-paitaa siihen asti, kun NHL:n ensi kaudet harjoitusleirit alkavat, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoo KalPan tiedotteessa.

Viime kausi oli Leskiselle ensimmäinen Pohjois-Amerikassa. Hän pelasi AHL:ssä 52 ottelua pistein 2+20=22 ja esiintyi myös NHL:ssä viidessä ottelussa.

Liigassa Pieksämäen Pallo-Seppojen kasvatti debytoi syyskuussa 2015. Vuosina 2015-19 Leskinen pelasi Liigassa yhteensä 176 ottelua pistein 11+44=55. Keväällä 2017 Leskinen saavutti KalPassa SM-hopeaa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen