Ilves ja Kärpät voittoihin harjoitusotteluissa

10.9.2020
Ilves ja Kärpät voittoihin harjoitusotteluissa

Jesse Puljujärvi oli tehokkaalla pelipäällä. (Kuva: Aimo Vuorinen)

Keskiviikkona ohjelmassa oli kolme harjoitusottelua, mutta lopulta vain kaksi saatiin pelattua loppuun. Voittoihin ylsivät Ilves ja Kärpät.

Ilves kaatoi Hakametsässä Lukon 5-3 (1-1, 1-2, 3-0). Eetu Päkkilä avasi Ilveksen maalihanat ajassa 3.33, mutta Sebastian Repo tasoitti muutamaa minuuttia myöhemmin. Toisessa erässä Lukko oli niskan päällä. Jonne Tammela laukoi Lukon johtoon, mutta Joona Ikonen toi Ilveksen tasoihin. Erän lopulla Ville Heinola vei vieraat taas tasoihin. Päätöserä oli vuorostaan Ilveksen. Joose Antonen toi tamperelaiset tasoihin ja Roby Järventie laukoi johtomaalin. Lopullisen sinetin Ilveksen voitolle teki Arttu Ruotsalainen.
Ottelutilastot

Kärppien vahva alku liikaa KalPalle

Keskiviikon toisessa ottelussa Kärpät kukisti KalPan 4-2 (2-0, 1-1, 1-1). Kärpät karkasi avauserässä kahden maalin johtoon, kun Jesse Puljujärvi iski kaksi maalia. KalPallakin oli avauserässä mahdollisuutensa, mutta Eetu Luostarinen epäonnistui rangaistuslaukauksessaan. Toisessa erässä Miihkali Teppo vei Kärpät jo kolmen maalin johtoon ennen kuin Miikka Pitkänen kavensi ylivoimamaalilla. Pitkänen toi KalPan maalin päähän kolmannessa erässä, mutta Cody Kunyk viimeisteli loppulukemat tyhjään maaliin.
Ottelutilastot

Keskiviikon kolmas harjoitusottelu SaiPan ja HPK:n välillä jouduttiin keskeyttämään jään huonon kunnon vuoksi.


---
Julkaisija: Salttu Forsström