HIFK kaatoi Ilveksen keskiviikkona

24.9.2020

HIFK kaatoi Ilveksen keskiviikkona

HIFK oli niskan päällä Ilvestä vastaan. (Kuva: Aarno Vuorinen)

HIFK ja Ilves mittailivat toisensa Liiga-kuntoa keskiviikkona harjoitusottelussa. HIFK nappasi ottelusta selvän 6-3-voiton.

HIFK avasi ottelun railakkaasti tekemällä iskemällä alkuminuuteilla 17 sekunnin sisään kaksi maalia Joonas Lyytisen ja Emil Bemströmin onnistuessa tasavajaalla. Arttu Ruotsalainen toi Ilveksen maalin päähän, mutta Eero Teräväinen ja Sebastian Dyk onnistuivat vielä ylivoimamaaleillaan kasvattamaan HIFK:n etumatkaa. Alex Broadhurst vei HIFK:n jo neljän maalin johtoon, mutta Ilves pääsi vielä kahden maalin päähän Eemeli Suomen ja Joona Ikosen osumilla. Dyk sinetöi HIFK:n voiton tyhjään maaliin.

Ottelutilastot


---
Julkaisija: Salttu Forsström