Liigan Blaster Box vyöryttää liiderit askiin

15.10.2020
Liigan Blaster Box vyöryttää liiderit askiin

Liigan virallisen keräilykorttisarjan vetovoimaisin tuote on Blaster Box –pakkaus. Sisältönä on kuusi keräilykorttipussia ja yhden johtavan pelaajan LIMITED EDITION -keräilykortti.

LIMITED EDITION -erikoiskortteja löytyy vain Blaster Boxeista. Mukana on yksi johtava pelaaja jokaisesta 15 joukkueesta. Mukana on kaukaloiden liideripelaajia, jotka antavat kaikkensa ja näyttävät esimerkkiä pelistä peliin joukkueissaan. Kattaus on komea. Itse asiassa nimilista on niin vaikuttava, että se on syytä käydä kokonaisuudessaan läpi: HIFK:sta Frans Tuohimaa, HPK:sta Valtteri Puustinen, Ilveksestä Ville Kolppanen, JYPistä Jarkko Immonen, KalPasta Balasz Sebok, KooKoosta Joonas Oden, Kärpistä Jussi Jokinen, Lukosta Oskari Setänen, Pelicansista Antti Tyrväinen, SaiPasta Tomas Zaborsky, Sportista Erik Riska, Tapparasta Anton Levtchi, TPS:stä Lauri Pajuniemi sekä Jukureista Jesper Piitulainen ja Ässistä Sami Aittokallio

Blaster Box -uutuus on mitä parhain lahjaidea vaikkapa syyslomaa viettävälle kiekkojuniorille tai pikkujoulujen pukinkonttiin! Paketin hinta on vain 14,90 €.

Rajattu määrä Blaster Boxeja myynnissä 14.10.2020 alkaen hyvin varustelluissa lehtipisteissä, R-Kioskeissa ja Liigan fanishop-myymälöissä.

Liigan viralliseen keräilykorttisarjan verkkokauppa löytyy osoitteesta: www.cardset.fi.


---
Julkaisija: Aija Saha