eLiigan selostajakaksikko tuttu niin jääkiekon kuin esportin seuraajille

30.10.2020
eLiigan selostajakaksikko tuttu niin jääkiekon kuin esportin seuraajille

Kuva: Jussi Jääskeläinen

Sunnuntaina starttavalla eLiigan ensimmäisellä kaudella nähdään ja kuullaan jääkiekkokansalle tuttuja ääniä, kun mikrofoniin tarttuvat selostajakonkari Arttu Hämäläinen ja jääkiekkoviihteen saralta tuttu Joonas Järvinen eli Lärvinen.

Tulevan eLiiga-kauden selostajakaksikoksi valikoitui kaksi tunnettua ruutukasvoa niin suomalaisen elektronisen urheilun kuin jääkiekonkin parista. Parivaljakko on ensimmäistä kertaa esiintymässä yhdessä ja odotukset sarjaa tuottavan Assemblyn Thomas Tontchevilla ovat korkealla:

"Kun eLiigan selostajaparia ruvettiin kartoittamaan, Arttu Hämäläinen oli heti meidän tavoitteena sarjan ääneksi. Arttu tunnetaan niin perinteisen kuin myös virtuaalisen jääkiekon parissa rautaisena selostaja-ammattilaisena", Tontchev kertoo.

Arttu Hämäläinen on meritoitunut kotimaisessa selostuskentässä jääkiekkoselostajana muun muassa Radio Voimalla sekä Telialla. Esportsin puolella hän on tuttu ääni niin CS:GO:n, Dota 2:sen kuin NHL- ja Fifa-pelien parista.

"Kommentaattori ei saisi myöskään jäädä kakkoseksi Artun selostamiselle, jonka vuoksi päätimme kontaktoida Joonas Järvisen taistelupariksi mikrofonin varteen. Meidän onneksemme Joonas innoistui projektista", Tontchev jatkaa.

Joonas Järvinen tunnetaan paremmin Lärvisenä, Suomen suurimpana jääkiekkofanina, joka viihdyttää kansaa huippu-urheilijoiden kanssa tehdyillä viihdevideoilla.

eLiigan avauslähetys nähdään tulevana sunnuntaina 1.11. klo 18:00 alkaen MTV.fi:ssä, C Moren suoratoistopalvelussa, sekä Telia TV:ssä.


---
Julkaisija: Aija Saha