KalPa isännöi Lukkoa torstain kierroksella

12.11.2020
KalPa isännöi Lukkoa torstain kierroksella

KalPa lähtee katkaisemaan tappioputkeaan. (Kuva: Atte Rissanen)

Torstain kierroksen ainoassa ottelussa kohtaavat KalPa sekä Lukko. Kuopiolaiset yrittävät katkaista tappioputkeaan samalla, kun Lukko yrittää kasvattaa eroa sarjan kärjessä.

KalPa - Lukko

>> Kokoonpanot

>> Liput

Torstai-illan ainoassa kamppailussa yhteen ottavat KalPa sekä Lukko. Kotijoukkue yrittää palata takaisin voittokantaan kahden tappion jälkeen. Kuopiolaiset hävisivät tiistaina SaiPalle Lappeenrannassa lukemin 4-3. KalPa lähtee illan otteluun sijalta kuusi. Huomioitavaa on kuitenkin se, että KalPalla on vasta yhdeksän ottelua pelattuna, Sportin kanssa vähiten koko Liigassa.

Sarjataulukon kärjessä majaileva Lukko pelaa ensimmäisen ottelunsa maaottelutauon jälkeen. Raumalaiset matkaavat Kuopioon kahden ottelun voittoputkessa. Toiseksi eniten maaleja tällä kaudella iskenyt Lukko on myös päästänyt kolmanneksi vähiten osumia. Vähiten maaleja alkukaudella on päästänyt kotijoukkue KalPa.

Kultakypärää joukkueilla kantavat KalPan puolelta Eetu Luostarinen pisteillä 4+7. Lukon kultakypärää ottelussa pitää Pavol Skalicky. Vierasjoukkueelta uupuu maajoukkuekomennuksen takia Eetu Koivistoinen, Aleksi Saarela Oskari Setänen sekä Vili Saarijärvi.---
Julkaisija: Nooa Ruuth